Arkanova ćerka stala na Cecinu stranu: Udružila se sa pevačicom, okrenula protiv braće i sestara

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pre dvadesetak dana, posle godišnjice smrti Željka Ražnatovića Arkana, oglasila se njegova ćerka Sofija, koju je dobio iz veze sa Holanđankom, a sve kako bi optužila maćehu Cecu Ražnatović, da je Arkanovu imovinu dala Veljku i Anastasiji, a ostalu njegovu decu ostavila bez ičega.

Ona je posle iznošenja ove priče u javnost dobila podršku brata Vojina, kome je već godinama Ceca trn u oku, te svaku priliku koristi da je isproziva i nazove pogrdnim imenima.

No, Arkanova ćerka Anđela, koja je rođena 1980. godine iz veze sa glumicom Ljiljanom Mijatović, oduvek je bila u odličnim odnosima sa maćehom, kao i sa Anastasijom i Veljkom. Ona je, kako mnogi tvrde, redovan gost na njihovim zabavama, a javnost je poslednji put videla u društvu najmlađe Arkanove dece na Anastasijinom punoletstvu.

Anđela je čak ranije izjavila da joj se Ceca našla i pružila podršku onda kad joj je bilo najteže.

Inače, ona se u centru medijskog interesovanja našla pre skoro dve decenije, kada je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj.

„Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio,“ pričala je svojevremeno.

Zbog podrške koju je pružala Ceci, Anđela je bila na meti osuda, jer, kako su tvrdili, na taj način se udružila sa pevačicom, a okrenula protiv braće i sestara.

POSLEDNJE VESTI