Bahato: Evo kako se parkira Vlado Georgiev!

Automobil na trotoaru (foto: Srbija danas)
Bahati pevač (foto: promo)

Vlado Georgiev nepropisno je parkirao na trotoaru u Sarajevskoj ulici!

Pop pevač i ranije je poznat po bahatoj vožnji, a sada je otišao korak dalje, pa je luksuzni mercedes klase parkirao na trotoar. Sa ovog mesta, automobil je uklonjen jutros oko 11 časova, po nalogu MUP-a, odnosno saobraćajnog policajca, koji je zbog nepropisnog parkiranja napisao Rešenje za uklanjanje.

Direktor JKP Parking servis Andrija Čupković je rekao da neće da podleže ničijim pritiscima.

Automobil na trotoaru (foto: Srbija danas)
Automobil na trotoaru (foto: Srbija danas)

“Parking servis se prema svima ophodi jednako i kao što svaki građanin Srbije plaća kaznu, ukoliko nepropisnim parkiranjem ugrozi bezbednost drugih, to isto mora da uradi i svaka druga osoba, bila ona poznati pevač, političar ili biznismen. Komunalni red mora da se poštuje, niko nije iznad zakona i nikome nećemo zbog slave opraštati prekršaje. Automobil je ukonjen po nalogu saobraćajne policije i u buduće ćemo u saradnji sa MUP-om uklanjati nepropisno parkirane automobile, bez obzira na to koliko koštaju. Nećemo dozvoliti da građani Beograda, koji poštuju zakon, budu žrtve bahatih pojedinaca, koji voze skupocene automobile i parkiraju ih na trotoarima, kolovozu ili zelenim površinama, ugožavajući tako bezbednost ili blokirajući prilaz kolima Hitne pomoći, vatrogascima i policiji.” istakao je Čupković u izjavi za portal Srbija Danas.

Bahato ponašanje (foto: Srbija danas)
Bahato ponašanje (foto: Srbija danas)
"Ko ima para za ovaj auto, ima i za kaznu" (foto: Srbija danas)
“Ko ima para za ovaj auto, ima i za kaznu” (foto: Srbija danas)

Čupković zaključuje da onaj ko ima novca da kupi mercedes od 50.000 evra, može da izdvoji i novac za kaznu kada se bahato parkira.

Oglasio se i pevač na Twitteru…

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti