Beba dala novu šansu braku Megan Fox i Briana Austina Greena

Nasmejani par uživa na plaži (foto: WENN)

Popularna glumica Megan Fox i njen suprug Brian Austin Green su podgrejali glasine o svom pomirenju, nakon što su viđeni u romantičnoj šetnji na Havajima.

Na ekskluzivnim fotografijama koje je objavio Daily Mail, par koji je najavio razlaz još u avgustu, je fotografisan u opuštenoj atmosferi kako se drže za ruke i uživaju u šetnji na plaži.

(foto: WENN) Brak ipak nije u krizi

Megan je blistala u crnom bikiniju koji je istakao njen trudnički stomačić i plavom sarongu, dok joj je kosa bila u puštenim loknama, a ponosni tata je u jednom trenutku nežno stavio ruku na Meganin zaobljeni stomak.

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Glumica je podnela zahtev za razvod još u avgustu 2015. godine, posle jedanaest godina zajedničkog života i pet godina braka, ali izgleda da je par pružio još jednu šansu svojoj ljubavi. Vest o trećoj trudnoći zvezde Trasformersa mnoge je iznenadila i 29-godišnja lepotica nije odmah otkrila identitet oca svog deteta, ali je Brian potvrdio vest.

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Bivša zvezda serije Beverly Hills je iskreno govorio za magazin People kako se oseća povodom toga što će postati otac po četvrti put. „Znate, nikada ništa nije planirano. Jednostavno, morate pustiti stvari da idu svojim prirodnim tokom“, rekao je američki glumac. „U mojim godinama je potpuno ludo imati troje male dece. Ove godine ću napuniti 43“, dodao je Brian. Glumački par zajedno ima dva dečaka, Noahu i Budhia, dok Green iz prethodne veze ima sina tinejdžera, a najnoviji član će sigurno učvrstiti njihovu vezu.

POSLEDNJE VESTI