Blac Chyna se umalo potukla sa ženom usred zabavnog parka

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Taman smo pomislili da je problemima Blac Chyne došao kraj, kada je ona upala u nove i to ovoga puta u jednom američkom zabavnom parku.
Kako su javili američki mediji, starleta je bila sa decom, petogodišnjim sinom Kingom Cairom i 16-mesečnom kćerkom Dream u parku Six Flag, kada je nepoznata žena prišla malenoj devojčici i pomazila je po ruci, uz komentar da je baš slatka. Kada je Chyna to videla, potpuno je pobesnela: skinula je jaknu i kolicima krenula na ženu, pokušavši da ih baci na nju. Prijatelji koji su bili sa nekadašnjom devojkom Roba Kardashiana sprečili su  je u tome, na svu sreću. No, čitav skandal snimili su šokirani posetioci parka, pa su brže bolje to objavili na internetu. https://twitter.com/mymixtapez/status/980660270363299840 Chyna se ubrzo potom oglasila na internetu, objasnivši kako je došlo do ovog sukoba.
„Biti slavan je teško samo po sebi, ali druga priča je kad neko misli da može da dira moje dete. Ne podržavam nasilje i nisam nasilna osoba, ali podržavam sve majke koje će zaštiti svoju decu po svaku cenu,“ napisala je ona.

3 Responses

  1. research je vam opet do jaja. dream ima vec preko godinu dana a ne 6 meseci.

  2. hmmm ljudi se uvek ljute kad im ukazes greske.
    a sto se tice vase ponude… rado bih ali nemam pojma o novinarstvu :D

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI