Search
Close this search box.

Dara Bubamara: Odbila sam Snoop Dogga, taj otpadak je za Ljupku Stević

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dara Bubamara poludela je kada je čula da se mlada pevačica Ljupka Stević hvali svoji duetom sa američkim reperom Snoop Doggom.

Pevačica iz Novog Sada tvrdi da je problematični reper prvo njoj nudio saradnju.

„Kada sam pročitala vest da Ljupka sa njim snima duet, baš sam se slatko nasmejala. Lepo je kada koleginica počne da uzima tvoje otpatke i kada time mora da gradi svoju karijeru. Očigledno da njoj stavke iz ugovora nisu smetale kao meni jer ja imam karijeru i neće niko da me uslovljava. Mnogo mi je žao takvih likova, ali neka, treba narodu pomagati“, tvrdo Dara za Kurir.

„Znate, kada imate uspešnu karijeru koja traje već 20 godina i toliko hitova iza sebe, onda vas ne zanimaju nebitne osobe koje moraju da pomoću drugih grade karijeru. Ko je ona i šta radi u svom životu?! Takvih kao što je ona ima na hiljade, željnih popularnosti, a nigde hita. Čujem da sada nešto priča drugima o meni, ali mene to, iskrena da budem, ne dotiče jer je to njena kultura. Ljupki bi bolje bilo da unajmi najbolje saradnike da joj naprave odličnu pesmu, kao što to ja radim godinama, pa imam na desetine hitova, a ne da juri Snoop Dogga i da se šlepa uz njega ne bi li neko čuo za nju“, jasna je Bubamara.

Podsetimo, prošle nedelje u medijima se pojavila informacija da su Snoop Dogg Ljupka Stević snimili duet.

POSLEDNJE VESTI