in

Dragana Mirković završila u bolnici zbog Cecine izjave

Dragana Mirković prethodne noći hitno je primljena u bolnicu u Beču, usled povišenog pritiska, glavobolje i ubrzanog rada srca.

Nakon prve pomoći Draganu su lekari zadržali u bolnici kako bi se obavile sve potrebne analize, a ovim povodom sada se oglasio i pevačicin PR tim.

“Za sada možemo jedino da vam kažemo da se Dragana oseća bolje i da smo uvereni da će sve biti u redu”, kratko je poručeno iz PR službe, prenosi Svet.

Podsetimo, izvor blizak Dragani kaže da joj je pozlilo nakon više poziva prijatelja koji su usledili nakon što se Ceca Ražnatović oglasila povodom odnosa sa Draganom, te susreta i nimalo prijatnog razgovora na Radio-televiziji Srbije.

‘’Vi ste imali priliku da čujete snimak. Ja se slabije čujem, bila sam u prolazu, vraćala sam se sa snimanja. Dragana je sedela poired moje garderobe, ja sam tuda morala da prođem. Iskreno, kada vas neko godinama komentariše u lošem kontekstu, direktno i na jako ružan, perfidan način, komentariše moju porodicu, mene, karijeru – ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom i tim joj je tonom bilo uzvraćeno. Bez ikakve loše namere, ja nisam takva osoba,” rekla je Ceca za domaće medije.

‘’Drugo, godinama se spočitava – niko ne može nikome da pokloni karijeru niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše, kao i svih godina unazad, vi ste mi svedoci. Ja nikada nikome nisam rekla ružnu reč niti imam potrebu za tim. Od srca joj želim da snimi hit i da nađe mir u 2019 godini’’, dodala je Ražnatovićeva.

Ona je za kraj prokomentarisala da je razlog zbog koje je Dragana i druga koleginica, koju nije želela da imenuje, ali se pretpostavlja da je u pitanju Jelena Karleuša, godinama javno prozivaju jer su ljubomorne.

U nastavku pogledajte spornu izjavu zbog koje je Dragani pozlilo: