in

Dušan tukao Tanju Savić u Australiji, niko joj nije pomogao?

Tanja Savić dobro mora da razmisli pre nego ode u Australiju da se bori za starateljstvo nad decom, jer je vrlo moguće da tamo opet dobije batine od i dalje zakonitog muža Dušana!

Pevačicin dobar prijatelj ističe za SVET da Jovančeviću nije strano da izdudara svoju i dalje zakonitu suprugu i da to znaju i njeni roditelji koji i te kako strahuju od njenog putovanja.

„Dušan je jako preke naravi. Kod njega rešavanje problema mirnim putem ne postoji. U svađi pljušte najžeće uvrede, a ako mu živci popuste nema problem ni da se pobije. U ovom slučaju sa Tanjom. U nekoliko navrata ozbiljne batine je dobila od njega. To je bilo u Australiji. Pokačili su se oko gluposti. Plus, njegova mama često je znala da ga huška protiv Tanje. Zvanično, ona je kao ok sa njom, a iza leđe sve prebacije i Tanja joj ne valja. Dušan ju je nekoliko puta izudara pred decom, tačnije mislim da je samo jedan sin u tom momentu bio sa njima u sobi i izbacio je na ulicu,“ priča izvor za SVET i nastavlja:

„Ona onako pogubljena nije znala šta da radi, pa je zvala prijatelja iz Srbije koji joj je posla 6.000 dolara. Ona je od tih para platila hotelsku sobu i kupila kartu za prvi let za Srbiju. U početku ni svojima nije htela da kaže šta se desilo nego je izmislila da je hitno zbog posla morala da dođe. Bilo je sramota da bilo kome kaže da je muž tuče. Na kraju je priznala prvo prijateljima, pa tek onda porodici,“ ispričao je naš izvor.

On dodaje da je Dušan Tanju istukao ipre nego što je krenuo za Australiju jer su se posvađali oko dece i mesta stanovanja.

”Dušan je stalno ponižavao Tanju. Te nije dobra majka, nije dobra žena, ništa ne radi kako treba, ni za šta nije sposobna, dok je on sa druge strane bogom dan za sve. Pa, ja sam bio prisutan kada joj je rekao da je prljava ciganštura. Bilo je baš neprijano. Onda deca to čuju od njega, pa kad im nije nešto po volji, isto ponove majci, iako ni sami nisu svesni šta pričaju. Jako je vole i vrlo su vezani za nju, ali kada konstantno od oca slušaju da majka ne valja, a on im udovoljava i na svaki način kupuje njihovu ljubav, pogube se. Deca su povodljiva. Plus su sad pod uticajem i baba u Australiji, a ko zna šta im ona priča za Tanju. Ne bio ja u Tanjinoj koži sad kad bude otišla tamo da se bori za sinove,” rekao je izvor SVETA i dodao:

”Dušanu je još dok su bili u Beogradu opao posao sa hotelom. Da bi to dobro radilo, non stop moraš da budeš prisutan, da nadgledaš, ulažeš, ozbiljna je to priča, sa kojom on očigledno nije mogao da se nosi, pa je prodao hotel. Pare su se u međuvremenu potrošile, zato je od Tanje ukrao sve što je uštedela da kupi porodici neku nekretninu u Beogradu. Sad u Australiji Dušan živi od para koje od države dobija kao nezaposleni samohrani otac. Sebe je lepo obezbedio i isplanirao sve, a za Tanju ga je, kao i do sada, baš briga. Kaže mi rođak koji je u istom gradu da se ponaša kao momak. Izlazi, zeza se, ima neku curu sa kojom je kao u šemi, ali nema problem da se muva i sa drugim ženama. Svima se predstavlja kao razveden. Dok se on tamo provodi, Tanja u Srbiji ne zna šta će sa sobom. Em je ostavio bez prebijenog dinara, em joj uskratio svaki kontakt sa decom. Nju tek čeka pakao kad stigne u Australiju, on će gledati da je uništi na svaki način. Ja joj ne bih savetovao da dole ide sama,” zaključuje izvor za SVET.