in

Duško Tošić uplašio Karleušu, iz Kine joj šalje jezive poruke

Fudbaler Duško Tošić sleteo je prošle nedelje u Kinu gde će nastaviti svoj angažman u klubu Gvandžou.

Njega su članovi kluba sačekali na aerodromu pod punom zaštitnom opremom i odmah ga otpratili u hotel gde će provesti još nekoliko dana koliko je neophodno da se završi dve nedelje karantina koliko je neophodno.

Naime, Duško mora da bude u karantinu jer dolazi sa područja u kojima korona i dalje hara, pa je neophodno da bude izolovan. A pošto neće moći odmah na teren, u hotelskoj sobi su mu instalirane sprave za treniranje, pa će ostati u formi. A kakav mu je doček priređen u Kini, Duško je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Naravno, Duško se odmah javio svojoj ženi Jeleni Karleuši i objasnio joj da situacija sa virusom u Kini nije više toliko opasna, ali da svakako vlada oprez i dalje i da ga svako malo pregledaju i mere mu temperaturu. Potrudio se da je umiri što se tiče korone, i da joj stavi do znanja da je maksimalno zbrinut od strane članova kluba i osoblja hotela.

View this post on Instagram

Draga Srbijo… i ostale okolne republike… Nikada se mediji u Srbiji nisu toliko otvoreno borili i upirali da unište jednu porodicu, jedan brak. Izgubila se svaka mera i ukus u toliko otvorenom devijantnom NAVIJANJU da meni bude loše! To otvoreno navijanje raznih bolesnih Informera, Kurira itd pokazatelj je pravog lica tih nazovi novinara i njihovih urednika. Reč je o polusvetu gde urednici imaju i vanbračnu decu a propovedaju lažni moral. Tužna istina je da je novinarstvo u Srbiji odavno dodirnulo dno a da bolesni tabloidi i njihovi devijantni zaposleni otvoreno seju mržnju, zlo, otrov protiv svakog ko se usprotivi njihovoj bolesti. Neka Srbija i Balkan SHVATE-moj brak je moja stvar!!!!! Da li smo se razumeli? Gledajte svoje porodice i bavite se svojim životima! Dosta ste ispirali usta MOJIM ŽIVOTOM! Manite se “gospodo” moje pi*ke i mog braka, muža, horoskopa, bajanja, laži! Moja porodica je moja stvar. Ako iko treba da saopšti detalje mog braka TO ĆU BITI JA jer samo JA znam istinu o mom privatnom životu. Svakako NE nesrećnici koji OTVORENO ŽELE ZLO i ne stide se toga, baveći se tudjim životom. Shvatite, možete samo da mi popušite kurac, zar vam to posle svog zla koje ste mi grupno učinili nije jasno?! Ne vredi vam… jer sam ja jedna jača od svih vas gremlina😉😘

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

„Dule nije hteo da plaši Jelenu, ali je morao da joj objasni kako stoje stvari. Rekao joj je da je situacija malo bolja, a njoj je naglasio da se čuva, kao i da pazi na decu jer više niko nigde nije siguran budući da virus i dalje zadaje glavobolje stručnjacima i lekarima u celom svetu.“

„Jelena sve to pak zna i sama jer se redovno informiše o stanju u Kini putem svetskih medija, pa je vrlo zabrinuta zbog svega što iz dana u dan saznaje, a kap koja je prelila čašu bila je informacija o novoj vrsti gripa koji prenose svinje koji je takođe otkriven u Kini, a koji preti da poprimi razmere pandemije i da ceo svet zavije u crno, možda čak i gore od korone. Drugim rečima, Jelena je jako uplašena jer se sada istovremeno plaši da će se Duško zaraziti koronom koje i dalje ima, doduše manje u Kini, a sada je tu i svinjski grip za koji se do sada jedino zna da može i te kako da ugrozi zdravlje ljudi”, objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

„Duško je smiruje i uverava da je sve pod kontrolom, ali joj je ipak rekao da nipošto ne planira dolazak u Kinu sa ćerkama u naredna četiri meseca dok se sve malo ne stabilizuje, a čak je i to pitanje. Drugim rečima, po svemu što je saznao u Kini, ni sam Tošić nije optimista da će se situacija smiriti do Nove godine. Sve te informacije su i te kako uznemirile Jelenu.“ nastavlja izvor.

 „Doduše, ona i sama redovno prati sve svetske medije i informiše se o virusu iz sata u sat i sve je to jako brine. Jelena je zbog toga van sebe! Em je u strahu zbog virusa, em je tužna što joj porodica ko zna još koliko neće biti na okupu! A sve i kad bi se usudila da putuje, niko ne zna kada će moći jer su za Srbe maltene sve granice zatvorene. Malo joj je, doduše, laknulo jer ju je Duško smirio i ubedio da o njemu u Kini brinu na najbolji mogući način, pa je siguran da ne postoji šansa da zakači virus.“

S“Naravno, JK mu je opet skrenula pažnju da se on i sam stara o sebi i da vodi računa, kao i da obavezno, kada mu prođe karantin, izbegava mesta sa puno ljudi i da se odrekne svih izlazaka. Naravno, teško joj pada što ne sme sada ni da planira da putuje u Kinu sa devojčicama Nikom i Atinom. Sve i kada bi otputovale, morale bi sve tri da budu u karantinu minimum dve nedelje, a čak bi postojala mogućnost da devojčice sklone u zaseban karantin, što bi i nju i Duška dotuklo jer se ni tamo u Kini ne bi viđali, pa su se oboje složili da je bolje da se čuju putem video-poziva, a da susret odlože za vreme kada ćemo svi biti sigurni da je virus pobeđen.”, završava izvor za tabloid SCANDAL!.