Search
Close this search box.

Emma Watson ima dobar razlog zbog kog se ne fotka sa fanovima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Tim Walker/Vanity Fair)

Emma Watson je odlučila da podvuče crtu kada se radi o slikanju sa fanovima.

Budući da je poznata veliki deo svog života, 26-godišnjakinja je ispričala kako je sve došlo na mesto nakon završetka snimanja poslednjeg Harry Potter filma i zašto se više ne plaši da kaže ‘ne’: „Bavim se ovim otkako sam imala 10,11 godina i često mi je prolazilo kroz glavu ‘Ja nisam prava osoba za ovo zato što sam previše ozbiljna, nerviram ljude, komplikovana sam, jednostavno se ne uklapam.’ Ali, kako sam postajala starija, shvatila sam da me prihvatanje ovakvih izazova, manjih i većih, čini osobom kakva sam sada“, rekla je lepa glumica za Vanity Fair.

Kako se približavao kraj snimanju Harry Potter-a, počela je da razmišlja o onome što joj je stvarno bitno i u kom pravcu želi da nastavi: „Prošetala bih crvenim tepihom i otrčala u kupatilo. Nosila sam previše šminke i one velike, pufnaste haljine. Stavila bih ruke na lavabo, pogledala sebe u ogledalu i rekla: ‘Ko je ovo?’ Nisam mogla da se povežem sa osobom koja mi je uzvraćala pogled i to nije bio lep osećaj“, priseća se glumica.

Emma se nekada nije pronalazila u onome sto je radila (foto: WENN)

Kada je 2009. godine upisala prestižni Brown University, razmišljala je o odustajanju od glume: „Osetila sam da sam došla do prekratnice: ako je gluma nešto od čega želim da se distanciram, bilo je sad ili nikad.“

Kao što smo imali prilike da vidimo, na opšte zadovoljstvo, nije prekinula svoju glumačku karijeru: „Do trenutka kada sam već bila odrasla, shvatila sam da je ovo ono na šta sam pristala kada sam ušla u celu tu priču“, rekla je Watsonova i dodala da je to jedan od razloga zašto se više ne fotografiše sa fanovima:

„Naučila sam da pravim razliku između ‘imati’ i ‘nemati’ privatni život. Ako me neko uslika i postavi fotografiju online, za manje od dve sekunde, svi su obavešteni o mojoj preciznoj lokaciji u krugu od 10 metara. Mogu da vide šta nosim i sa kim sam. Jednostavno, ne mogu svima da otkrivam takve stvari“, objasnila je glumica, ali je i ponudila više svog vremena za interakciju sa fanovima: „Sedeću i odgovaraću na svako moguće pitanje o Harry Potter-u koje imate za mene, ali ne mogu da se fotografišem. Moram pažljivo da biram trenutke za komunikaciju sa fanovima i da napravim razliku u tome kome sam samo poznata ličnost kojom neko hoće da se pohvali da je sreo i uslikao, a kome ću ulepšati nedelju. Deci nikada ne kažem ne, na primer.“

Budući da je u prošlosti imala problema sa progoniteljima, niko ne može da je krivi zbog ovakve odluke.

Uvek se trudi da ispoštuje fanove (foto: Action Press, mart 2014)
Uvek se trudi da ispoštuje fanove (foto: Action Press, mart 2014)

Emma voli glumu, ali ne voli uvek slavu i stvarno ne voli da pričao o svom privatnom životu: „Želim da budem dosledna: ne mogu da govorim o svom dečku u nekom intervjuu, a da ne očekujem da me nakon toga prate paparaci čim napustim kuću. Ne možes da imaš sve.“ Malo je razmislila, pre nego što je nastavila: „Primetila sam da, u Holivudu, osobe sa kojima se zabavljaš se ‘upletu’ i u celu priču oko filma koji treba da promovišeš i postanu deo cirkusa. Ne bih volela da osoba sa kojom sam pomisli da je i ona deo šoua“, rekla je glumica.

Za neke poznate ličnosti, deljenje detalja iz privatnog života nije velika stvar, ali za Watsonovu i te kako jeste i neće dopustiti nikome da to naruši. Ovaj stav joj je doneo problema i na poslu: „Dešavalo se da mi je agent ili filmski producent rekao ‘Praviš veliku grešku.’ Ali, čemu toliki uspeh, ako izgubiš razum u međuvremenu? Tada sam morala da kažem nešto poput ‘Ljudi, ja moram da se vratim u školu’, ili ‘Moram da odem kući i provedem neko vreme sa svojim mačkama’, kako bih povratila ravnotežu. Oni bi me pogledali i zapitali se da li sam luda, ali je, zapravo, baš suprotno“, objasnila je glumica koja je odbila ulogu u Oskarom nagrađenom filmu La La Land.

A nekada, čekanje se i isplati. Kada je Walt Disney Studios Motion Pictures odlučio da napravi adaptaciju animiranog filma Lepotica i zver, Emma je bila prvi izbor režisera: „Belle je princeza, ali nije pasivna – ona preuzima sudbinu u svoje ruke. Kada sam završila sa snimanjem filma, osetila sam kao da sam sazrela u pravu ženu, baš tu, ispred kamera“, završila je Watsonova.

Novi broj Vanity Faira će se tokom marta naći u prodaji širom Amerike.

Thank you @oneyoungworld! #goal5 #heforshe #equality Black top by @behno_official. behno’s mission is to redefine and bring awareness to the craft and character of “made in India”. behno aims to inspire change and improve factory conditions globally to better the quality of life and safety of individuals in the garmenting trade in developing countries. They work in partnership with international factories that adhere to rigid factory compliances. Trousers by @dior #thewomenbehindmydress #artisans #30wears Jewellery by @allbluesofficial a Stockholm based jewellery studio. Every piece is handcrafted in a local, third generation foundry using recycled 925 silver and 18ct gold. All Blues aims to create pieces of jewellery people want to collect and wear for a lifetime, independent of seasonal trends. #ecoloves fashion information in association with @ecoage

Објава коју дели Emma Watson (@emmawatson) дана

POSLEDNJE VESTI