Estradni ljubavni trouglovi: Epizoda „Stara garda“

Ljubavni trougao Brunclik - Kemiš - Zmijanac (foto: Kurir)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Ljubavni trougao Kennedy (Izvor: National Post)

Ljubavne veze poznatih ličnosti oduvek su interesovale javnost. Ipak, jedino interesantnije od njih jesu ljubavni trouglovi, odnosno ko je kome „skinuo“ muža, dečka, devojku, ženu. Jedan od prvih medijski ispraćenih, najpoznatijih, takoreći sinonim za ljubavni trougao, svakako je Merilyn Monroe – John F. Kennedy – Jeckie Kennedy. Međutim, stopama Merilyn Monroe krenule su i mnoge naše javne ličnosti, a Tračara je za vas izabrala najinteresantnije.

#1 VESNA ZMIJANAC – MIROLJUB ARANĐELOVIĆ KEMIŠ – ZORICA BRUNCLIK

Da li ste #TeamBrunclik ili #TeamZmijanac? (Izvor: Kurir)

Nekada bliske prijateljice, potom ljute rivalke i naposletku ponovo prijateljice: Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik. Ove dve dive, pored ljubavi prema muzici i profesiji, vezivala je još jedna ljubav. Prema istom muškarcu.

Naime, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš bio je u braku sa Vesnom Zmijanac. Ubrzo nakon razvoda, on se oženio Zoricom Brunclik sa kojom je još uvek u braku. U to vreme, pričalo se kako je prijateljica prijateljici otela muža, te su ih mediji dovodili u sukob. Retko se moglo čuti da je neko od aktera davao izjave o ovo aferi. Ono što je sasvim sigurno je da Vesna i Zorica nisu bile u dobrim odnosima. Međutim, one su odnos izgladile, a nedavno je Vesna bila i gost na Zoricinom koncertu u Kombank Areni.

Vesna je napustila ovaj trougao, ali je upražnjeno mesto, izgleda, popunio pevač Dragan Kojić Keba. Tj. Keba prerušen u Zoricu Brunclik. Vaša Tračara ne može da ne primeti da popularni harmonikaš ima samo jedan tip žene: vatreno pink.

Keba i Kemiš u ljubavnom zanosu. (Izvor: Printscreen)

#2 DRAGANA MIRKOVIĆ – ZORAN BAŠANOVIĆ – MIRA ŠKORIĆ

Dragana Mirković i Mira Škorić, kao i u prethodnom slučaju, bile su bliske prijateljice. Međutim, do svađe je došlo kada i do transfera momka. Estradni menadžer Zoran Bašanović prvobitno je bio u emotivnoj vezi sa Mirom, a potom sa Draganom.

Temperamentna Škorićeva, u to vreme, nije propuštala priliku da se pojavi u medijima i izjavi nešto ružno na račun jedne od naših najvećih zvezda folk muzike. Međutim, kako Dragana karijeru nikada nije gradila na skandalima, već samo dobrim pesmama, ona na prozivke nikada nije odgovarala.

Da li ste #TeamMirkovic ili #TeamŠkorić? (Izvor: Arhiva
Da li ste #TeamMirkovic ili #TeamŠkorić? (Izvor: Svet/Cazin)

Dragana je kasnije ostavila Bašanovića i udala se za biznismena Tonija Bijelića, sa kojim je i dan-danas u braku i ima dvoje dece. Bašanović se oženio, takođe. Ipak, nakon godina ćutanja, ove dve pevačice su odnos izgladile.

#3 DORIS DRAGOVIĆ – ŽELJKO RAŽNATOVIĆ ARKAN – CECA

Da li ste #TeamDoris ili #TeamCeca? (Izvor: Arhiva)
Da li ste #TeamDoris ili #TeamCeca? (Izvor: Kurir/Ceca.rs)

Iako veza pop pevačice Doris Dragović i Željka Ražnatovića Arkana nikada nije potvrđena, postojale su mnoge sumnje da ipak među njima postoji nešto. Štaviše, estradni menadžer Vlada Perović je jednom prilikom to i potvrdio, izjavivši: „Zahar i ja smo joj (Doris Dragović) radili album, ali kada smo shvatili koliki je ona fašista, prestali smo da se družimo. Međutim, nastavila je da dolazi kod mene u „Dugu“, i to sa Arkanom. Vukla se po Beogradu s njim, a pričalo se da su bili u kres kombinaciji.“

O ovoj vezi vaša Tračara načula je sledeće: Doris je često dolazila u Beograd iz Splita da bi se viđala sa, tada još uvek oženjenim, Arkanom, koji je bio vođa navijača FK Crvena Zvezda. Međutim, kako su krenule tenzije između dve republike, tako je i njihov odnos zahladneo, jer je bilo sve teže održavati ga.

Kontakt su prekinuli 1990. godine, kada je on uhapšen u Dvoru na Uni. Arkan 1993. godine upoznaje folk divu Svetlanu Ražnatović, tada Veličković, s kojom se, dve godine kasnije, venčao.

Ipak, ove informacije nikada nijedna od pevačica nije potvrdila.

#4 LEPA BRENA – BOBA ŽIVOJINOVIĆ – ZORICA DESNICA

Da li ste #TeamBrena ili #TeamZorica? (Izvor: Svet)
Da li ste #TeamBrena ili #TeamZorica? (Izvor: Svet)

Osamdesete godine. Ona je najpopularnija i najveća zvezda folk muzike u Jugoslaviji. On je najpopularniji i najperspektivniji teniser u republici. Doduše, i malo oženjen.

To po strani, jedan njihov susret bio je dovoljan da glasine krenu. A ovog puta ispostavile su se tačnim. Brena i Boba bili su prvo u tajnoj vezi. Nakon njegovog razvoda od Zorice, sa kojom ima sina Filipa, Brena i Boba ozvaničavaju svoju vezu, koju kasnije krunišu brakom i u kom dobijaju dvoje dece.

Međutim, ni Zorica nije ostala dugo usamljena. Ona je se kasnije udala za košarkaša Partizana Ivu Nakića. Dakle, ova priča imahappy ending“.

#5 ACA LUKAS – SONJA ŠAŠIĆ – ŽELJKO ŠAŠIĆ

Da li ste #TeamSasic ili #TeamLukas? (Izvor: Scandal/Svet/Kurir)
Da li ste #TeamSasic ili #TeamLukas? (Izvor: Scandal/Svet/Kurir)

Kao što to obično biva, među ovim pevačima stare garde, Aleksandar Vuksanović alias Aca Lukas i Željko Šašić bili su bliski prijatelji.

Šašić je bio u braku sa Sonjom, sa kojom ima ćerku, a Lukas je imao nevenčanu suprugu Natašu. Ovaj četverac je bio nerazdvojan, toliko da su Sonja i Nataša jedno vreme držale zajednički butik u Sava Centru.

Međutim, između folk pevača i člana žirija u muzičkom šou Zvezde Granda i supruge njegovog prijatelja rađa se velika ljubav. Znate onu toliko veliku, da je veća i od prijateljske? E baš takva. I baš tada dolazi do Sonjinog trasfera, iz tima Šašić u tim Vuksanović. A od nedavno, ova veza krunisana je i brakom, a potom i jednim divnim anđelom.

Ono što možemo da zaključimo jeste da je, po ko zna koji put, potvrđena stara narodna „Ljubav se pojavi kada se najmanje nadaš“. Na kraju, nama je i drago da je ljubav pobedila.

5 Responses

  1. Bože me prosti ove Arkanove slike. Toliki neukus,nakićen poput klauna. Zar ljudi da padnu na takvo domoljublje za vlastitu korist? Prestrašno!

  2. Ima tu jos dosta slucajeva, kao sto je recimo slucaj Vesne Zmijanac, koja je bila u vezi sa pokojnim Ninom Resicem, a uporedo sa tom vezom je bila i u tajnoj sa Miloradom Vucelicem, i to u periodu koji je trajao godinu dana. Mada, gospodjica to nikada nije potvrdila.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI