Frizer Kaće Živković: Ona pljuje svoje koleginice! Duguje mi 10.000 evra!

Šokantne optužbe na račun pevačice (foto: Zoran Lončarević/Puls)
Šokantne optužbe na račun pevačice (foto: Zoran Lončarević/Puls)

Doskorašnji prijatelj i frizer pevačice Katarine Živković, Boris Obreški, žestoko je isprozivao svoju klijentkinju, iznevši o njoj šokantne detalje.

“Da nije bilo mene, haljinu od 1000 eura nikada ne bi imala priliku da obuče. Ostale je dužna novac i meni i mnogim saradnicima, jer sam joj obezbedio čitav tim. Kada svi saradnici i ja stavimo na papir koliko nam duguje, dolazimo do cifre od 10.000 evra”, rekao je Boris za Svet.

Obreški nije želeo javno da proziva pevačicu, ali kako je povređen njenim nepoštovanjem prema njemu i njegovim saradnicima, kako kaže, morao je to da uradi, nazvavši je seljančurom iz Leskovca, od koje su on i njen tim za dva meseca napravili zvezdu, a otkrio je i da je tokom njihove saradnje Katarina neprestano ogovarala svoje koleginice.

Kako kaže Boris, Katarina se smeje Milici, jer ispušta gasove (foto: Facebook)

“Smešna joj je Milica Todorović, nju pljuje stalno. Kaže da se Milici svi smeju, i da ispušta gasove, čak i za stolom za kojim se jede. Ni o Milici Pavlović nema lepo mišljenje, kaže da ne vrcka guzicom, ne bi imala za hleb, jer je niko ne bi ni zvao da nastupa. Ma, nema koga nije pljuvala. Radu Manojlović je pominjala često, nije joj jasno zašto se izoperisala. Mislim da je čak pominjala i Jelenu Kostov, kako je lako snimiti dobar spot i pesmu, kada ti matorci sve plaćaju”, rekao je frizer.

Boris je čak i otkrio kako se Kaća i dalje čuje sa bivšim dečkom, Banetom Jankovićem, iako je trenutno u vezi sa Zvezdom Granda, Milošem Vujanovićem.

Da li je on novi pevačicin dečko (foto: screenshot)
Da li je on novi pevačicin dečko (foto: screenshot)

“Sa Benetom je još u kontaktu, ali stalno pominje kako je ta veza bila farsa, i kaže kako je Bane koristio njeno ime kako bi izašao iz anonimnosti. Ona je već dva, tri meseca u vezi sa Milošem, i do ušiju je zaljubljena u njega, pokušao sam da joj objasnim da je mnogo mlad za nju, ali ne vredi. Svaku noć je spavao kod nje u stanu”, rekao Obreški.

Na ove navode, kao i na optužbe bivšeg frizera, Katarina je za nedeljnik odgovorila:

“Boris je odličan frizer, i toplo ga preporučujem svim koleginicama koje vole da šetaju sprženu kosu”, rekla je sarkastično pevačica.

(foto: Svet)
(foto: Svet)

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI