Search
Close this search box.

Glumac serije ‘Glee’ umro u 31. godini!

Mladi glumac iznenada je preminuo u 31. godini

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mladi glumac iznenada je preminuo u 31. godini

Glumac Cory Monteith, zvezda hit serije Glee, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Vankuveru. Ovaj mladi glumac imao je samo 31 godinu kada je preminuo.

Još jedna iznenadna smrt potresla je Holivud. Juče je u hotelskoj sobi jednog hotela u Kanadi pronađen Cory Monteith, koji je najpoznatiji po ulozi Finna Hudsona u seriji Glee.

Zna se da je Cory išao nekoliko puta na odvikavanje od droge i alkohola. Poslednji put je sa rehabilitacije izašao u aprilu ove godine, kada je napisao na Twitteru da se od srca zahvaljuje svima na podršci koja mu mnogo znači.

Glumac je u javnosti pričao o svojim problemima: “U 16. godini sam napustio školu, a u 19. sam prvi put otišao na rehabilitaciju, jer sam se uplašio da ću da umrem. Imao sam ozbiljan problem. Međutim, nastavio sam da radim ono zbog čega sam otišao na odvikavanje“– pričao je tada Cory.

Ponovo je shvatio da treba da promeni svoj život kada su ga uhvatili da krade novac od svoje porodice. “Bio sam toliko očajan da me nije bilo briga. To je bio poziv upomoć“– iskreno je izjavio glumac.

Poslednjih godinu dana bio je u srećnoj vezi sa koleginicom Leom Michele. Nažalost, mladi Monteith nije uspeo da sa izbori sa svojom zavisnošću, a da li je to uzrok smrti za sada nije poznato. Policija je potvrdila da je u pitanju nenasilna smrt.

D. J. / Tracara.com

POSLEDNJE VESTI