Glumica iz ‘Gossip Girla’ bankrotirala

Kelly Rutherford je zbog razvode i borbe za decu bankrotirala
Kelly Rutherford je zbog razvoda i borbe za starateljstvo bankrotirala

Američka glumica Kelly Rutherford, najpoznatija po ulozi Lilly van der Woodsen iz svetski popularne serije Gossip Girl, u borbi za starateljstvo nad svojom decom izgubila je sve što je imala! Razvod i starateljstvo na nju ostavljaju i psihičke i materijalne posledice, izveštavaju američki tabloidi.

Kelly iz braka sa bivšim mužem Danielom Gierschom ima decu Hermesa i Helenu, za čije se starateljstvo bori. Međutim, 44-godišnja glumica je potrošila skoro 1.5 miliona $ na sudske troškove oko razvoda i starateljstva, a ima i problem sa plaćanjem poreza. Trenutno živi kod prijateljice pošto sada njeni mesečni prihodi iznose 1 200 $.

Ona je izjavila da je svaki peni dala na borbu za svoju decu i da joj nije žao. Još kada je bila u drugom stanju sa njihovim drugim detetom Daniel je podneo papire za razvod. Kelly se priseća šta je tada rekla suprugu: ”Rekla sam mu da ne želim nikakav novac i da želim da smislimo najbolje planove za našu decu. Naša veza očigledno nije funkcionisala kako treba.”

Pored toga, glumica je pozajmljivala desetine hiljade dolara od familije i prijatelja, pa se nadamo da će uspeti na neki način da izađe iz ove finansijske noćne more.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top