Prati nas

Šokantno

Haos na snimanju ‘Zvezda Granda’: Potukli se Šaban Šaulić i Bosanac

Danas je na snimanju emisije došlo do fizičkog obračuna dva člana žirija (foto: Screenhot)

Danas je na snimanju emisije došlo do fizičkog obračuna dva člana žirija (foto: Screenhot)

Kako prenosi Blic, danas je na snimanju Zveda Granda, došlo do fizičkog obračuna između Šabana Šaulića i Dragana Stojkovića Bosanaca.

Zbog tuče dva člana žirija intervenisala je i Hitna pomoć jedne privatne klinike, jer je Šabanu pozlilo od udarca. Ostale članic žirija, Marija Šerifović, Jelena Karleuša, Viki Miljković i Snežana Đurišić su bile vidno potrešene incidentom i rasplakale su se.

Sukob je nastao zbog kandidatkinje koju su obojica komentarisali. Kao što se u gotovo svakoj emisiji događa, dali su oprečna mišljenja i došlo je prvo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba. Šaban je nasrnuo na Bosanca fasciklom sa papirima. Nastao je potpuno haos u studiju, publika je vrištala, a Marija Šerifović je pribrano skočila kako bi razdvojila dvojicu muzičara.

Šabanu je zbog incidenta pozlilo i morala je da interveniše Hitna pomoć (foto: Screenhot)

Šabanu je zbog incidenta pozlilo i morala je da interveniše Hitna pomoć (foto: Screenhot)

Zbog prevelike tenzije u studiju i stresa, Viki Miljković i Snežana Đurišić su počele da plaču. Odmah je na lice mesta stigla jedinica za Hitne pomoći jedne privatne beogradske klinike, koja je Šabanu pružila prvu pomoć, a kada je sve sanirano i tenzija se smanjila, snimanje je nastavljeno.

Akteri događaja su na pitanja novinara Blica o incidentu nisu želeli da odgovaraju, pa je Šaban samo rekao: Šta vas briga sa kim sam se potukao?! i potom spustio slušalicu, Bosanac je odmah prekinuo vezu.

Bosanac nije želeo da komentariše incident na snimanju 'Zvezda Granda' (foto: Screenshot)

Bosanac nije želeo da komentariše incident na snimanju ‘Zvezda Granda’ (foto: Screenshot)

U pres službi Grand produkcije tvrde da su se Šaban i Bosanac samo verbalno sukobili. “Kao i uvek do sada kada im se mišljenja suprostave, došlo je do verbalne rasprave dva stručnjaka Šabana Šaulića i Dragana Stojkovića Bosanca. To je jedina i prava istina, uostalom, gledajte emisiju, pa ćete videti šta se sve dogodilo”, navodi se u njihovom saopštenju.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Cat

  06. 04. 2016. at 20:37

  Poslednjom recenicom su sve objasnili. Vjerovatno opala gledanost onog vasara, pa sad treba da privuce publiku tuca 2 idiota primitivna.

 2. aaa

  06. 04. 2016. at 21:42

  Koji krkanjac je to sve

 3. Tina

  06. 04. 2016. at 21:50

  Ne dizite tenziju bez veze…

 4. k

  07. 04. 2016. at 11:54

  odlican marketing

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top