in

Istina o JK, Dušku i ljubavnici: Evo kroz kakav pakao prolaze

Od kada se u medijima pojavila vest o ljubavnici Duška Tošića, svi samo o tome bruje.

Jelena Karleuša je odmah nakon toga sa decom otputovala na skijanje na Kopaonik gde se ponaša kao da je sve u najboljem redu! Uživa u zimskoj idili, pozira u seksi vešu na snegu, sve to kači na Instagram.

Što se tiče Duška Tošića, on nema nameru da se oglašava, kao uostalom ni Jelena, nije ga briga za tračeve jer je već navikao da se i o njemu, i o JK piše sve i svašta.

Jedino se poverio prijateljima da mu je neprijatno zbog ćerkica koje imaju profile na društvenim mrežama i sve to mogu da vide, kao i od majke i sestre. I to će proći jer je svakog čuda tri dana dosta. Zbog toga mu na pamet ne pada ni da bilo šta izjavljuje, niti da se pravda, niti da demantuje.

Što se tiče navodne ljubavnice, ona prolazi kroz pakao – od kada se vest pojavila, telefon ne prestaje da joj zvoni! Samo dobija poruke, a uveliko pljušte i kojekakvi komentari na portalima! A da ne govorimo o Jeleninim vatrenim fanovima koji ne prestaju da je napadaju: Kako te nije sramota, na porodicu si se obrušila! JK je za tebe avion u svakom smislu, nisi joj ni do kolena, a ako nastaviš da juriš Duška, s nama ćeš imati posla! Najveći greh je da otmeš tuđeg muškarca, a ti i ne mariš što on ima decu koja ga obožavaju! Bolje ti je da gasiš sve društvene mreže i da se skloniš u mišju rupu, samo su neki od komentara i poruka izazvani navodnom aferom, pa ne čudi što je devojka van sebe od stresa i straha šta je dalje čeka, ma ne sme na ulicu da izađe.

Zivkaju je i svi iz familije i pitaju kako je mogla sebi to da dozvoli, te je osuđuju i naglašavaju da nipošto nije smela ni da se usudi da poželi tuđeg muža. U svakom slučaju, ona sada prolazi golgotu, a JK i Duško su navikli na navodne afere i tračeve u medijima, pa su nastavili sa svakodnevnim životom kao da se ništa nije desilo.