Janet Jackson promenila lični opis!

Janet više ne liči na sebe. (foto: Daily Mail)
Janet više ne liči na sebe. (foto: DailyMail)

Janet Jackson je nakon više od godinu dana medijske tišine pojavila se na Vogue događaju u Dubaiu i ostavila u šoku mnoge svojim izgledom!

Pevačica izgleda mnogo starije, a preterano korišćenje botoksa i očigledna punija linija su joj skoro promenile lični izgled. Pevačica se povukla nakon što se udala za katarskog milijardera Wissam Al Mana koji je čak devet godina mlađi od nje i od tada je uopšte nema na javnim događajima. Na događaju u Francuskoj pre dve godine izgledala je normalno – kao Janet na koju je ceo svet navikao, za razliku od danas.

Janet u Francuskoj 2012. (foto: Daily Mail)

Kako Arapi vole žene sa oblinama, Janet se očigledno pridružila njihovim idealima lepote kako bi još više usrećila svog muža. Mnogi kritičari i fanovi su dočekali ovakav izgled Jacksonove na nož.

Ono što je takođe veoma zaintrigiralo javnost je pitanje da li će se Janet uskoro posvetiti svojoj muzičkoj karijeri. Pop ikona nije objavila nijednu pesmu od 2009. godine, a poslednji album pod nazivom Discipline je objavila 2008. godine.

Iako se ovo leto mnogo spekulisalo kako pevačica sprema novi album za kraj ove godine, ona je sve tračeve demantovala na svom Facebook fan pejdžu.

J.Ž./Tračara.com

Povezane vesti