in

Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović se sukobile na Instagramu!

Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović ušle su u verbalni okršaj putem Instagram storija.

Sve je počela nakon gostovanja Svetlane Cece Ražnatović u emisiji Hit tvit. Jedan od gostiju bio je i političar Čedomir Jovanović, koji je bio u Vladi Republike Srbije tokom policijske akcije „Sablja“ 2003. godine, nakon što je premijer Srbije Zoran Đinđić ubijen.

Tada je i Ceca uhapšena i u zatvoru je bila 4 meseca, a ona sama je sinoć Jovanovića upitala zbog čega je tada bila uhapšena.

Nakon što joj je odgovorio da se to dogodilo jer je postojala osnovana sumnja da je bila umešana u ubistvo, što nije dokazano. Razgovor je prerastao u svađu, a na Instagramu se oglasila i Anastasija, prisetivši se trenutaka hapšenja.

„Mislim da su vaša deca sasvim dobro prošla. A naše posledice golgote koju smo prošli, to nije važno, jel? To što nismo izigravali žrtve i vadili se na VELIKO nasilje koje smo doživeli u 4 i 6 gdina, ne znači da se nije desilo. Sram vas bilo. Te suze koje sada puštate nekada smo mi u morima. Sram vas bilo,“ napisala je ona.

Ničim izazvano, Karleuša je rešila da joj odgovori.

„Sve dok osuđeni kriminalci (da, mislim na nanogicu) u ovoj zemlji daju sebi pravo da policiju i državu koja ih hapsi zbog krivičnih dela nazivaju sramotom i maltretiranjem, ova zemlja će biti srpdnja kao što jeste,“ napisala je Jelena.

„Vidim da je Svetlana Ražnatović svoju ćerku baš fino naučila da laže i priča kako su joj policajci držali 4 puške uperene u glavu kad je imala 4 godine?! Bago, alo bre mutava, policija ne nišani decu ali je zato Arkan nišanio i staro i mlado. Zbog tate Arkana su mnoga deca siročad i to je svima jasno. Kao ćerka policajca koji je hapsio Svetlanu Ražnatović zbog najgorih zločina, stajem u odbranu policije,“ Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović,“ između ostalog je napisala Karleuša.

Iznenađujuće, Anastasija je rešila da joj odgovori i priču prebaci na prošlogodišnji skandal sa Ognjenom Vranješom.

„A ti, molim te, ne morališi, ne glumataj i ne pizvaj se na teme za koje te niko ne pita. Gledam ovaj tvoj performans „Srećan rođendan“ koji si snimila svom ljubavniku i mogu ti reći da je to nešto najbolje što si otpevala. Ako smeš, stavi na Youtube i imaćeš milion pregleda za 24 sata. Garantujem ti. Možda budeš i ispred mene u trendingu,“ napisala je mlada zvezda.

A ako je neko očekivao da će prozivka ostati bez odgovora, prevario se.

„Lepo je što javno priznaješ da stalno gledaš moju pi*ku, jasno ti je da i moja pi*ka bolje peva od tebe, da je lepša od tebe i da ima više talenta i harizme. O trendungu u kom sam na Balkanu neprikosnovena jer sam broj 1 nedeljama i kada kinem, ti nemoj da polemišeš. Ti nisi u rangu ni sa jutjuberima,“ oglasila je Jelena opet i nastavila:

„Bolje se pozabavi umrlom karijerom svoje majke koja ni ne zna ŠTA je trending pa mora da zarađuje pevajuću po romskim svadbama i po grčkim kafićima (znaš ono skoro kad je mama za sliku moje pi*ke išla da se zahvali u Atinu?) Za kraj, raspitaj se koliko se moja pi*ka sviđa tvom dečku, bićeš iznenađena kakav je to FAN.“ dodala je.

Čini se da ovo nije poslednje poglavlje ove sage, a velika je verovatnoća da će epilog i ovoga pita biti – na sudu.