Jennifer Aniston se sprema da usvoji bebu iz sirotišta?

Glumica pomaže dva sirotišta u Meksiku (foto: Wenn)

Jennifer Aniston pre nekoliko dana osudila je sve koji su je godinama etiketirali kao jadnu osobu bez dece i medije koji su je tako predstavljali u javnosti.

Međutim, američki tabloidi prenose da je 47-godišnja glumica i te kako posvećena deci i da novčano podržava dva sirotišta u Meksiku i da čak planira da usvoji dete iz njih. Sajt RadarOnline se poziva na pouzdane izvore bliske Anistonovoj koji tvrde da joj ‘pomaganje sirotištima pruža neizmernu sreću u životu i da je to podstaklo da ozbiljno razmišlja o tome da uskoro ima i svoje dete’.

Hoće li se porodica poznatog para uskoro uvećati? (foto: Wenn)

Jennifer redovno posećuje sirotišta Casa Hogar SionCasa Hogar de Los Ninos u Tihuani, i obezbedila je deci do sada, pored finansijske podrške, i opremu za školu, sredstva za higijenu, odeću i igračke. Za ovaj vid dobrotvornog rada prvi je zainteresovao njen bivši suprug Brad Pitt, a par je, dok su bili u braku, planirao da usvoji dete iz Meksika, pre nego što je glumac ostavio Anistonovu zbog Angeline Jolie, navodi portal.

Izvor na kraju kaže da je zvezda Prijatelja tri puta protekle godine posetila sirotišta, ali da želi da svoj humanitarni rad drži što dalje od očiju javnosti.

Povezane vesti

Back to Top