Karleuša na meti žene-manijaka!

Porodica folk pevačice Jelene Karleuše našla se na meti žene-manijaka, za koju se ispostavilo da je duševni bolesnik i da je pacijent specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević.

Prema pisanju dnevnog lista Kurir u porodici Karleuša-Tošić odigrala se scena nalik na one iz latino-američkih sapunica. Naime, žena je preko terase ušla u kuću i napala Jeleninu majku Divnu, koja je sa unukama Atinom i Nikom, sedela u dnevnom boravku.

“Žena je napala Divnu koja je u dnevnom boravku bila sa unukama! Ušla je preko balkona i urlala tražeći muža Muamera Zukorlića. Kako bi odbranila decu Divna je počela da se rve s njom posle čega je, kada su čuli viku, munjevito uleteli momci iz Karleušinog obezbeđenja. Oni, inače, nisu mogli da vide nasilnicu, jer je uletela preko balkona, a oni su tada stajali na ulazu. Odbranili su Divnu, a S.Ć. su držali dok nije stigla Hitna pomoć i policija”, kaže pouzdan izvor dnevnog lista Kurir.

“Kada su policajci došli, iako tek sat nakon što su pozvani, savladali su je i izneli napolje iz kuće”, kaže izvor našeg lista koji naglašava da je Divna sada dobro, ali se zbog bezbednosti porodice mnogo potresla.

S druge strane, jedan od policajaca koji je učestvovao u privođenju pomenute žene, potvrdio je za Kurir da je u pitanju žena s psihičkim smetnjama i da je smeštena u specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević.

Folk diva oglasila se na Twitteru, napisavši da je krajnje vreme da njena porodica dobije policijsku zaštitu.

Izvor: Kurir-info.rs

Povezane vesti

Back to Top