Katarina Živković ubeđena da je proganjaju duhovi

(foto: Instagram/katarina2789)

Pevačica Katarina Živković je ubeđena da joj se u kući pojavljuju duhovi. Ona je to ispričala svojoj kućnoj pomoćici tražeći pomoć.“Nećete verovati šta mi je Katarina sve ispričala pre nekoliko dana. Jedva uspevam da je urazumim i da joj objasnim da je sve to plod njene mašte. Zbog svega sam morala i da prespavam dve noći kod nje. Jedno jutro me je zvala usplahirena i rekla da hitno dođem u stan. Mislila sam da nešto nisam dobro uradila, a ona me je sačekala uplašena sa pričom ravnoj naučnoj fantastici”, rekla je spremačica za Alo.

“Rekla mi je kako je legla oko ponoći da spava, a negde oko tri ujutru je čula neke korake. Mislila je da dolazi njena mama, koja je trebalo da dođe tog dana kod nje, ali se ona setila da to nije moguće. Koraci su, kako mi je ispričala, bili sve bliži i bliži, a on je pokušala da se pomeri, ali nije uspela. U jednom trenutku je osetila kako joj se neko približava, ali nije mogla da otvori oči, niti da pomeri ruku. Tada je osetila kako je neko ljubi po vratu, a kako nije znala šta da radi, počela je u sebi da izgovara sve molitve koje je znala. Nakon nekoliko minuta duh je otišao od nje, kako mi je ispričala, a ona je otvorila oči”, ispričala je kućna pomoćica.

Ona je potom otkrila ju je Kaća pitala da li zna nekoga ko bi mogao da joj pomogne.

“Nije me slušala kada sam joj rekla da je to bio samo san. Pitala me je da li znam neke ljude koji se bave takvim stvarima da ode da ih poseti i ispriča im šta se desilo. Nisam mogla da joj pomognem, ali mi se više nije žalila da je doživela nešto slično”, završila je ovu bizarnu priču Kaćina spremačica, dok je Katarina samo kratko potvrdila njene reči za isti list.

Povezane vesti

Back to Top