in

Kim Kardashian otkrila: Bila sam na ekstaziju kad sam se udala


Kim Kardashian West danas važi za uspešnu poslovnu ženu i uzornu majku, no njena mladost bila je puna interesantnih događaja – počevši od seks filma koji je snimila sa svojim bivšim partnerom Ray-Jem.

U razgovoru sa sestrom Kendall Jenner i Scottom Disickom, bivšim dečkom Kourtney Kardashian, TV zvezda otkrila je da je nekoliko puta konzumirala ekstazi i to u krucijalnim trenucima života – kada se prvi put udala, ali i kada je snimila film koji ju je vinuo u zvezde.

„Kada sam se prvi put udala, bila sam na ekstaziju. Kada sam snimila sex film, bila sam na ekstaziju. Svaki bi se put dogodilo nešto loše“, priznala je Kim.

Tada je bila u vezi s muzičkim producentom Damonom Thomasom, a brak im je trajao četiri godine.

Kendall je bila šokirana Kiminim izjavama jer je saznala i da je jednom njena starija sestra otišla naduvana u Disneyland. „Ne mogu da verujem da si ti bila takva“, rekla je Kendall, dok je Kim dodala kako je imala svoju ludu fazu u kasnim tinejdžerskim danima.

„Nisam više takva, no i dalje se zabavljam“, priznala je Kim. No, jasno je da je njena zabava ovih dana – sasvim drugačija.