Ko je najbolje obučena domaća zvezda?

Najstajliš domaće zvezde!

One su se najviše od svih poznatih dama potrudile da u našoj zemlji, koja ne obiluje događajima sa crvenim tepihom, ipak izgledaju kao zvezde, bilo da govorimo o svakodnenvnim kombinacijama, o njihovom nastupima ili o nekim svečanim prilikama.

Bravo dame! :)

Jelena Karleuša

Večito osporavanoj Jeleni Kareluši sigurno ne možemo osporiti jedno- da zna šta znači stil. Kako je luda za modom, a cipele predstavljaju njen fetiš, JK je zaslužila da se nađe u ovoj anketi.

Ilda Šaulić

Ona je uvek elegantna i svedena. Sama priznaje da obožava modu, a da redovno prati sve aktuelne trendove moglo se primetiti po njenim kombinacijama ove godine, koje je odlično ukombinovala sa svojim ličnim stilom.

Ana Stanić

Novopečena mama svoju novu muziku propratila je osveženim seksi stajlingom. Crna boja, skupi materijali i dobro osmišljen koncept učinio je da Ana Stanić bude jedna od najstilizovanijih dama godine na izmaku.

Nataša Bekvalac

U protekloj godini sa svojim muzičkim povratkom Nataša Bekvalac uglavnom je izazvala burne reakcije svojim stajlingom. Nekima se dopada, nekima ne, a mi možemo da konstatujemo da pevačica odavno nije izgledala ovako dobro.

Emina Jahović

Ova pevačica je uvek imala stila. Sa izlaskom njene nove pesme Da mogu, novopazarska lepotica je osvežila svoj izgled, i u smelim kul odevnim kombinacijama pokazala savršeno telo.

Marina Tadić

Volimo njen opušteni stil. Marina odlično izgleda i u majici i farmerkama, što je, kako nam je jednom otkrila, nešto u čemu se najbolje oseća. Ni elegantne kombinacije nisu joj strane, ali ovakav opušteni autfit u kom je nedavno posetila našu redakciju joj najbolje stoji!

Aleksandra Radović

Gledali smo je ove godine kao sudiju vrlo gledanog talent šoua Prvi glas Srbije. Nakon što je pre dve godine postala mama, Aleksandra Radović izgleda bolje nego ikad, a vizuelni način na koji se predstavlja publici i svoj stil je dovela do savršenstva.

[poll id=“540″]

foto: Story, Almir Delihodzic, Svet.rs

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI