Ko pobeđuje na Farmi?

Ko će pobediti na 'Farmi 4'?
Ko će pobediti na ‘Farmi 4’?

 

7. 7. 2013. 11:30 UPDATE: Sinoć je dvoje Farmera napustilo Farmu: Ekrem Jevrić koji je sebe od početka rijalitija video kao favorita i Filip Panajotović kome su mediji dodelili epitet glavnog favorita.

Ekrem Jevrić plakao je kada mu je saopšteno da veče pred superfinale napušta rijaliti. Iako je izgedalo da plače jer mu je nagrada od 50.000 evra ponovo izmakla, on kaže da je plakao zbog drutšva.

“Plakao sam, bilo mi mnogo žao društva. Bili smo zajedno tri meseca tamo. Četiri mi sina, nisam plakao za pobedom, nego baš za društvom”, rekao je Ekrem u studiju TV Pink u Šimanovcima.

6. 7. 2013. 12:00 Superfinale rijalitija Farme, koji se više od 100 dana emituje na televiziji Pink je sutra.

Ostalo je još osmoro farmera, u trci za 50.000 evra: Filip, Stanija, Aki, Ša, Radojka, Goca Božinovska, Ekrem i Memo. Prema pisanju dnevnog lista Kurir, najveće šanse za pobedu ima maneken iz Pančeva i dečko starlete Stanije Dobrojević, Filip Panajotović. Na drugom mestu bi, prema pisanju izvora, mogao da se nađe Memo, a na trećem pomenuta starleta.

“Publika proteklih nedelju dana najviše glasa za Filipa i Memu. Stanija drži treće mesto, a ostali ne mogu ni da im priđu po glasovima”, otkriva izvor.

Mi vas pitamo ko će sutra iz rijalitija izaći kao pobednuik, bogatiji za 50.000 evra?

Pobednik 'Farme 4' je...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top