in

Koga smo voleli u 2011?


Hajde sada da vidimo koga ste najviše voleli protekle godine! :)

Britney Spears je jedna od ličnosti koju ste najviše komentarisali tokom čitave godine! Preko albuma Femme Fatale, istoimene turneje na kojoj je obišla čitav svet pa sve do veridbe sa dečkom Jasonom Trawickom, koja se dogodila pre samo nekoliko nedelja.

Adele je mlada pevačica moćnog vokala, koja je potpuno vladala 2011. godinom. Njen hit Rolling In The Deep je u potpunosti zapalio svet a pevačica je tokom čitave godine bila na prvom mestu najprodavanijih albuma!

Angelina Jolie se i ove godine bavila humanitarnim radom a po prvi put je stala iza kamere i okušala se kao rediteljka filma U zemlji krvi i meda, u kome glumi dosta srpskih glumaca a obrađuje se tema rata u Bosni, dok se pompezno najavljuje njen dolazak u Beograd naredne godine.

Adriana Lima je jedna od lepotica o kojoj smo često pisali, a našla se na naslovnicama najpoznatijih modnih magazina, počevši od brazilskog i italijanskog Vogua, pa sve do fotografija za kampanju Emporio Armani. Ništa manje lepa nije bila ni na fotografija sa porodicom!

Večiti zavodnik, George Clooney je ove godine uspeo da promeni čak dve devojke.Nakon što je prekinuo vezu sa Elisabet Canalis, seksi neženja, kako ste ga vi proglasili u anketi našeg sajta, je pronašao utehu u Stacey Kibler.

Lena Kovačević je ove godine dospela u žižu javnosti kao članica žirija Prvog glasa Srbije. Džez pevačica i ćerka pisca Dušana Kovačevića svojom harizmom je osvojila ne samo takmičare PGSa i već i mnogobrojne gledaoce ispred malih ekrana.

Severina je u ovoj godini imala puno razloga za radovanje. Na leto je izdala pesmu Brad Pitt, koja je postala pravi hit i koja je izašla i van granice Evrope. Pevačica je i našla srodnu dušu, te zatrudnela, tako da ne sumnjamo da će i naredna godina biti njena.

Mario Casas je frajer koga ste vi lično izabrali za frajera godine a on je popularni španski glumac, poznat po ulozi u seriji Los hombres de Paco.

Naomiljenija ličnost protekle godine je...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...