Kristijan Golubović piše knjigu

(foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Kristijan Golubović je odlučio da vreme koje će provesti u zatvoru provede produktivno, te će napisati biografiju. Pored doživljaja iz privatnog života, bivši farmer će u knjizi otkriti i sve pikantne detalje sa Farme 6.

„Kristijan već neko vreme želi da napiše knjigu o svom životu, a sada ima dovoljno vremena za to. Poseban deo biće posvećen Farmi. On tvrdi da jedva čeka da raskrinka neke učesnike, poput Stanije Dobrojević. Ispričao mi je da je sa njom i Balerinom imao seksualni odnos na imanju. Konačno će to u knjizi priznati. Stanija ga je razočarala i želi ljudima da pokaže njeno pravo lice. S Balerinom je takođe prošao sve i svašta i misli da je interesantno da ona bude jedna od junakinja“, rekao je Golubovićev prijatelj.

❤️

A photo posted by Stanija Dobrojevic ? (@stanijadobrojevic) on

U knjizi će, takođe, otkriti detalje svog odnosa sa Miloradom Ulemekom Legijom, Dušanom Spasojevićem, Željkom Ražnatovićem Arkanom, Andrijom Draškovićem i sve druge tajne srpskog podzemlja. Neće zaobići ni estradu.

„Kiki se družio s brojnim pevačicama, a s mnogim je bio u vezi. Odlučio je da o tome piše, ali će neka imena i dalje ostati tajna zato što su one sada udate, imaju decu. Ne želi da im napravi pakao od života“, rekao je izvor za Informer.

[poll id=“1001″]

Najnoviju štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI