Krivična prijava protiv Vlade Stanojevića: Preti mu do pet godina zatvora

Može da završi u zatvoru (foto: Instagram)
Može da završi u zatvoru (foto: Instagram)

Policija je protiv Vladimira Stanojevića podnela krivičnu prijavu i on će odgovarati za prebijanje svoje nevenčane supruga Ana-Marije Žujović!

Fitnes instruktorka je izjavila da ju je trećeg februara muž Vladimir brutalno pretukao.

“Došao je pijan u moj stan u pet ujutru. Bio je besan zbog moje prepiske na Fejsbuku. Udario mi je šamar. Oborio me je na krevet. Više puta me je udarao šakama po licu. Osetila sam da mi curi krv iz nosa i počela sam da plačem. Prestao je kad sam rekla da ću zvati policiju. Pri izlasku iz stana me je gađao nekom bočicom.” ispričala je ona policiji.

Tužilaštvo nije moglo da goni Vladimira bez prijave Žujovićeve jer po zakonu, kada su u pitanju lakše telesne povrede, nije mogue voditi postupak po službenoj dužnosti. Ipak, Ana-Marija je ove nedelje dostavila dodatnu dokumentaciju. Ona je navela da su živeli u vanbračnoj zajednici.

“Vladimir Stanojević je sada osumnjičen za nasilje u porodici i protiv njega je podneta krivična prijava.” kažu u tužilaštvu i dodaju da bi voditelj mogao da završi u zatvoru.

“Ukoliko su u pitanju šamari, Stanojeviću preti od tri meseca do tri godine zatvora. Ukoliko bude utvrđeno da je Vladimir ženu udario pesnicom, preti mu od šest meseci do pet godina zatvora. U slučajevima porodičnog nasilja, udarac pesnicom tretira se kao namera da se neko teško povredi.” kažu u tužilaštvu.

Povezane vesti