Madonnin sin Rocco uhapšen zbog posedovanja droge

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Rocco je pre dva meseca uhapšen u Londonu (foto: Wenn)

Svetski mediji preneli su danas vest da je Rocco Ritchie, 16-godišnji sin Madonne i Guya Ritchija, uhapšen zbog posedovanja marihuane.

Ipak, najviše iznenađenja izazvala je činjenica da se hapšenje dogodilo pre dva meseca i da se o tome nije znalo do danas. Kako prenosi E!News, tinejdžera je u septembru policija privela nakon rutinske kontrole u Camdenu. On je zatim odveden u stanicu u severnom Londonu, gde je za njega plaćena kaucija.

Rocco živi sa ocem u Londonu, a hapšenju je navodno prethodio poziv zabrinutih građana policiji, koji su primetili mladiće koji sede na zidu obližnje kuće ovog otmenog naselja i bacaju nešto u vazduh. TMZ dodaje i da su u rancu sina kraljice popa pronađene manje količine marihuane, kao i tragovi na njegovoj odeći.

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Rocco se tokom prošle godine našao usred žestoke borbe za starteljstvo koji si vodili njegovi roditelji i on nije želeo da ostane sa majkom u Njujorku, iako mu je sudija tako naredio. Tenzija među bivšim supužnicima je opala i Madonna i njen sin su izgladili odnose i počeli redovno da se viđaju priteklih meseci. Ona se nije oglašavala povodom nedavnog hapšenja tinejdžera.

POSLEDNJE VESTI