Prati nas

Hot!

Mia Borisavljević: Saša Vidić je asocijacija na kokain!

Pevačici su dojadile prozivke kreatora (foto: Hello)

Pevačici su dojadile prozivke kreatora (foto: Facebook)

Pevačica Mia Borisavljević je često bila kritikovana za stajling od strane Saše Vidića te je odlučila da mu uzvrati žestokom merom.

Mia se oglasila na svom Facebook profilu nakon što je u emisiji Exkluziv Saša iskritikovao njenu svetlucavu haljinu koju je obukla za potrebe jednog događaja. Od niske ocene stajlinga, najviše ju je iznerviralo što je ismevao je jer je od bivšeg dečka dobila batine.

Sad ova pevačica, ova što je u ovoj haljini, Mia Borisavljević. Ona slomljen nokat, slomljen prst, dobila je batine, nije dobila. Uglavnom, ovo je disko bol. Sestro, ovo je davno prošlo vreme. Ne znam gde si to našla. Srećno ti bilo da to izgubiš, ne sviđa mi se ništa ovo, grozno je” rekao je Vidić.

Pevačica mu nije ostala dužna, pa je ispod objave pevača Igora Iksa kog je kreator takođe kritikovao napisala “Kad neko nema zanimanje, onda prducka okolo. Saša Vidić. Asocijacija za kokain”. 

Za Kurir je Mia potvrdila da je komentar upravo ono što ona misli o Saši. To je moj profil na Facebooku. Stojim iza svega što sam napisala. Saša Vidić me proziva već mesecima i konačno sam rekla šta mislim o njemu”, poručila je rekla pevačica, dok Saša nije hteo da komentariše pevačicine reči.

Nemam komentar. Zvali su me već zbog toga. Svako ima svoju muku. Ne mogu ja svakom da pomognem.”

3 komentara

3 Comments

 1. pipi

  23. 12. 2014. at 14:02

  Mia je zgodna djevojka ali mi se nesto i ne dopada stil koji fura,ali mi je smijesno sto je proziva ovaj nazovi kreator..bolje bi mu bilo da se pobrine malo za svoju drugaricu Cecu posto joj bira kreacije la francuska sobarica..

 2. Nadžak Baba

  28. 12. 2014. at 04:23

  kakav kreten ovaj vidić LOL

 3. Edgar

  19. 04. 2017. at 18:22

  Pa on jeste ankorman! To ništa nije tajno! Čovek bi se treba da leči ili da crkne od droge.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top