Search
Close this search box.

Milica Pavlović tvrdi da je debela i mora na dijetu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mnogi će se složiti da Milica Pavlović ima manekensku liniju i da nema potrebe da drži dijetu, ali tvrdi da je u poslednje vreme nabacila koji kilogram viška.

Nedavno je sa tetkom bila na zimovanju, pa se malo opustila i prepustila slatkišima zbog čega je, kako kaže, nabacila koji kilogram.

„Posvetila sam se i porodici, tetki. Samo sam došla jedan dan i rekla tetki da pakuje kofere i da idemo na planinu. I mi pod rukicu, šetnja, pa sednemo, pa krofnice, pa kuvano vino, pa ovo, pa ono. Uželela sam se toga i prelepo mi je bilo“, kaže pevačica za „Grand Online“ i dodaje da se toliko opustila da nije mogla da kontroliše svoj pojačani apetit.

Za glavnog krivca optužila je konobara koji joj je konstatno donosio slatkiše.

https://www.instagram.com/p/CaAmMMHrYIk/

„Ja lepo uzmem 5, pa se vratim za još jedan i on to vidi i samo dođe i stavi još kolača ispred mene. Tetka, koja je inače zdravstveni radnik, samo me pogleda i kaže ‘Milice, šta ti je’ , rek’o ‘Tetka, ne znam šta mi je, imam apetit, jela bih još'“, ispričala je Milica i s osmehom napomenula da se sad zbog toga gorko kaje.

Sve njene objave sa odmora gde „tamani“ slatkiše verno je pratila i njena nutricionistkinja, koja ju je odmah po povratku u Beograd „bacila“ na dijetu.

„Juče mi je dala dijetu. Odmah sam joj rekla „Sad je ovakvo stanje, kad pogledam na dole od svog stomaka vidim samo stopala“. Eto, takvo je stanje trenutno“, ističe ona i dodaje:

„Primećuju i dizajneri koji mi šiju kostime za spotove i nastupe. Definitivno sam dobila blago proširenje.“

POSLEDNJE VESTI