Search
Close this search box.

Mirka Vasiljević: Nijednoj ženi fudbalera nije lako

Vujadin na prvom mestu?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Vujadin na prvom mestu?

Mirka Vasiljević ponekad prosto briljira u sopstvenim izjavama kada su u pitanju muško-ženski odnosi.

U intervjuu za Kurir, u kome je između ostalog dala i svoje viđenje trenutne situacije u svetu, glumica je ispričala da sebe ne smatra ženom fudbalera.

„“Ne gledam sebe kao ženu fudbalera, već kao Vujadinovu ženu. Svačiji muž mora da se bavi nekim poslm. Biti žena fudbalera je ozbiljan posao, nije mala stvar,“ počela je ona.

Nijednoj ženi fudbalera nije lako. Kolike god da su zarade, gde god da žive, to nije lako. Dosta vremena smo same, stalno neka neizvesnost, da li se selite, da li je u timu, da li igra ili ne igra. Živiš od šest meseci do šest meseci,“ istakla je Mirka.

Glumica je onda objasnila kakva je njena uloga u životu njenog supruga.

„U inostranstvu sam Vujadinova žena, deci majka i neko ko se bavi samo kućom, a on je taj koji izlazi zbog obaveza,“ rekla je Mirka.

„Kada on nije tu, ja sa decom upoznajem grad jer želim da osetimo tu zemlju. S druge strane, kad smo u Beogradu, ja sam i glumica i majka i surpuga i prijatelj, prakitčno sam u mašini za mlevenje kako bih organizovala da budem dobra i sebi i porodici.“

Ona je dodala i da voli da se sređuje svakog dana – zbog sebe, ali i zbog Vujadina.

„Nisam od onih žena, kao, ovde me niko ne zna i imaću punđu na vrh glave i biće mi masna kosa. Želim da sebi budem lepa kad se pogledam u ogledalu, a i kad me Vujadin vidi da kaže – Aha, ovo je ona žena u koju sam se zaljubio, a ne – vidi na šta liči,“ završila je ona.

POSLEDNJE VESTI