Search
Close this search box.

Najvoljenija javna ličnost u 2012. je…

Oni su najvoljenije ličnosti u 2012. godini!

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Oni su najvoljenije ličnosti u 2012. godini!   Kako svakodnevno pratimo dešavanja u životima poznatih i slavnih, postoji nekoliko njih koje ste sudeći po komentarima i reakcijama na tekstove, vrlo voleli tokom 2012. godine.
  Beyonce je svakako jedna od njih. Ona je početkom godine na svet donela preslatku Blue Ivy. U aprili mesecu je nedeljnik People izglasao upravo nju proglasio za najlepšu ženu sveta.
  Sergej Ćetković ove godine nizao je poslovne uspehe jedan za drugim, ali je svoju humanost još jednom dokazao na delu. Naime, talentovani Crnogorac usvojio je još jednu devojčicu.   Jelena Karleuša i ove godine uvećala je armiju svojih fanova, ali i hejtera. Oni koji je vole nakon uspešnog albuma Diva vole je još više, a oni koji je manje vole… pa vole je još manje od toga. :) Jelena je uspela da obeleži čak 2 meseca na našem sajtu, budući da ste juna kampanju za njen novi album Diva izglasali za događaj meseca, a utisak meseca jula bio je njen spot Krimi rad.   Vlado Georgiev tokom godine zadobio je naše simpatije svojim duhovitim tvitovima, otkrivanjem delova novih pesama i prevashodno ulogom sudije u muzičkom šou programu Prvi glas Srbije.   Mladi glumac Miloš Biković, zvezda filma Montevideo, Bog te video, pokrenuo je humanitarnu inicijativu na Twitteru, koja je dobila simbolični naziv Twitter sindikat. Zamisao Bikovića je da korisnici ove društvene mreže svojim angažovanjem doprinesu različitim humanitarnim inicijativama.   Novak Đoković i ove godine bio je najbolji ambasador Srbije u svetu. Tensiki as i ove godine osvojio je brojne titule, a tokom 2012.je i nebrojano puta svoju humanost dokazao na delu. [poll id=“538″]
Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI