Nakon fotografija stiže i snimak? Dara poslala privatni video lažnom Andriji Miloševiću

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Nakon skandala sa golim fotografijama Dare Bubamare, stiže još jedna afera. Naime, u javnosti se pojavio muškarac koji nudi Darin video za 1.500 evra.

Reč je o mladiću koji se na društvenim mrežama predstavljao kao Andrija Milošević, te je pod njegovim imenom dogovarao seks sa pevačicom.

“Dara i taj dečko su se dopisivali preko interneta. On se lažno predstavljao kao Andrija, a ona mu je u to poverovala. Međutim, kada joj je jednom prilikom poslao fotografiju svog polog organa odala ga je tetovaža na ruci koju glumac nema. I pored toga, nastavili su da razmenjuju poruke jer je taj dečko pevačici bio interesantan. Na dan svadbe Severine i Igora Kojića Dara je snimila fotografije koje su osvanule u javnosti, ali i video na kom se samozadovoljava, a koji on sada nudi medijima u zamenu za novac”, rekao je dobro upućeni izvor za Alo.

Na celu priču reagovala je i sama pevačica.

“Ma neka idu svi u tri lepe. I taj što nudi i sve pevaljke koje me danima prozivaju po novinama. Nema mi se skinu svi s grbače”, oštro je rekla Dara, koja veruje da joj je novi skandal ponovo smestio kum.

Povezane vesti

Back to Top