Nakon skandaloznih uvreda Ace Lukas, oglasila se Ivana Selakov: Ne mešam se sa muljem

Ivana Selakov i Aca Lukas posvađali su se samo dan nakon objavljivanja dueta “Svatovi”, a pevačica je sve iznela javno, na svom Instagram profilu.

Ubrzo pošto je Aca Lukas izvređao rekavši “da mu ne treba ni za k**ac”, Ivana je detaljnije objasnila zbog čega je nastao čitav skandal.

“Nikada nisam bila deo estradnog mulja i skandala i ne želim da se petljam s ljudima kojima je to prirodno stanište. Svoju karijeru sam gradila pošteno i sama, i zbog toga sam ponosna. Da sam htela da budem po žutoj štampi, uradila bih to ranije. Porodična sam žena koja svoju firmu godinama vodi sama, bez pomoći raznih menadžera, finansijera, sponzora”.

Ivana je rekla da uvek išla srcem, da je muzika bila “jedini pokretač sve ove godine”, kao i da je s Lukasom snimala ideje jer je smatrala da tu postoji jedna lepa muzička energija.

“Na kraju krajeva, Lukas je tako isto mislio, pa je pristao da snimimo čak četiri dueta (da nešto nije štimalo, sigurno ne bi pristao na sve ove saradnje). Ja sam čista, pravno i moralno. Platila sam apsolutno sve troškove oko pesama “Daleko si”, “Omaklo mi se” i “Svatovi” (kompozitora, tekstopisca, aranžere, spotove… sve sam platila sama), za šta imam i svedoke, a i napismeno. Aca Lukas mi apsolutno nikada nije tražio ni dinar za učestvovanje u ovim projektima (ideje su mu se dopadale i pristao je na prvu), niti sam ja njemu išta tražila, osim da bude profesionalan i da se pojavi na dogovoreno vreme u studiju i na snimanju.

Što se autorskih prava tiče, za pesmu “Svatovi” sam dobila prava od autora, da sam ja vlasnik fonograma i da meni pripadaju sva prava. Kao što rekoh, pravno sam čista i stoga bih zamolila da se moje ime više ne povlači u negativnom kontekstu, jer svi koji me poznaju znaju da radim na najpošteniji način ceo život”, rekla je Ivana Kuriru.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.