Search
Close this search box.

Nova epizoda serije Ubice mog oca 3 donosi nove žrtve

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dugo očekivana treća sezona najgledanije krimi-serije Ubice mog oca koja se emituje na TOP kanalu, vratila je na male ekrane inspektora Jakovljevića, Mirka Pavlovića, Marjanovića i druge omiljene junake publike, ali i novi slučaj koji je već u prvoj epizodi zaintrigirao gledaoce.

Treća epizoda donela je novu žrtvu, ali istovremeno i navela Mirka na rizik. Dok se rezultati obdukcije i dalje čekaju, Aleksandar pokušava da pomogne najboljem drugu, dok Marjanović postaje sve nervozniji jer je jasno da je obračun narko klanova u toku.

U ponedeljak od 20 časova gledaoci će pratiti četvrtu epizodu čiji vam sadržaj sada premijerno otkrivamo:

Posle pucnjave na splavu, Marjanović je svestan da Aleksandra mora da drži dalje od svega, stvari se mnogo komplikuju. Žika je besan. Aleksandar se sa svoje strane trudi da pomogne Mirku koliko može.

Bogdan izokola opipava Zorana i njegov odnos sa Marjanovićem. Jovan se nevoljno sa advokaticom sprema za suđenje Nataliji. Tijana je u opasnosti, zna da postoji samo jedan način da preživi. Press konferencija u policiji se otrže kontroli, a Mirko napokon dobija poziv od Ruže…

https://www.facebook.com/UbiceMogOca/videos/1976836289275368/

 

Pratite nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića svakog ponedeljka od 20h na TOP kanalu koji se emituje u Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, kao i preko EON aplikacije i saznajte gde se ove sezone krije istina.

POSLEDNJE VESTI