in

Novi estradni rat: Milica Pavlović i Maja Berović u ratu zbog fanova?!

Bukti internet rat…


Foto: Instagram

Maja Berović napravila je haos na internetu, objavivši album Intime, koji prate i video spotovi za svaku od pesama. No, da li će joj uspeh pomutiti Milica Pavlović?

Gotovo istovremeno, i Milica Pavlović je objavila novi singl Papi, pa su njeni obožavaoci poludeli jer su ipak tri Mayine nove numere u trendingu i u blagoj prednosti sa pregledima na YouTubu.

Kako bi sve okrenuli u Miličinu korist, oni se bore kako znaju i umeju da Miličin singl dosegne do prvog mesta u trendingu, međutim, pevačice nisu upoznate sa ovim momentima i lično se time uopšte ne bave.

Foto: Instagram

„Ni Maya, a ni Milica ne jure trending i preglede! Samo rade i trude se da im publika bude zadovoljna, ali fanovi su u današnje vreme jako specifični,“ započinje izvor Scandala.

„Čim je Milica izbacila pesmu Papi, odmah je nagruvala nekoliko miliona pregleda, ali kako se na Mayin album dugo čekalo, i njeni su pohrlili da slušaju pesme i to je bacilo Milicu na neko četvrto mesto. I eto razloga za haos, a da pevačice o tome pojma nemaju,“ nastavlja izvor.

„U svakom slučaju, fanovi i jedne i druge bore se da njihove miljenice budu broj jedan, a pevačice pak gledaju da budu što bolje i da pritom ne ugrožavaju kolege. Bilo kako bilo, i jedna i druga su zvezde i veoma su uspešne, a ratova među fanovima je uvek bilo i biće.“ završava izvor.