Obara rekorde: Novi spotovi Milice Pavlović imaju skoro 10 miliona pregleda!

Milica postiže neverovatne uspehe novim albumom ‘Boginja’ (foto: Instagram/senoritamilica)

Milica Pavlović je novi album izdala pre samo nedelju dana, a već obara sve rekorde slušanosti i beleži neverovatan broj pregleda na You Tubu.

Pevačica je postigla sjajan uspeh novim albumom Boginja o čemu svedoči podatak da je sedam spotova koje je premijerno predstavila u poslednjih meseca dana pregledano do sada skoro 10 miliona puta.

Najviše pregleda beleži duetska numera Još se branim ćutanjem, koju je Milica snimila sa Alenom Islamovićem, koja ima nešto više od 4.1 miliona pregleda.

Naslovna numera Boginja osvojila je publiku već na prvo slušanje i za samo šest dana zabeležila preko 1.9 miliona pregleda na YT.

Slede pesma Mogla sam, sa preko 1.5 miliona pregleda

Dvosturka igra, sa 660 hiljada pregleda

Istanbul, sa preko 610 hiljada

Baja Papaja sa skoro pola miliona

i poslednja objavljena numera Detektiv, koja za sada ima skoro 400 hiljada pregleda.

Na novom albumu nalaze se i prethodno izdate singl numere, Selfi, La Fiesta, Demantujem i Ljubi, ljubi, koje su postigle neverovatan uspeh kod publike, i ta četiri spota pregledana su, verovali ili ne, 57.2 MILIONA puta.

Sabiranjem svih 11 numera koje je Milica uvrstila u svoj novi album, dolazimo do neverovatne brojke od skoro 67 miliona pregleda za nešto više od godinu i po dana. Što je, složićete se, zaista sjajan uspeh.

Koja je vama omiljena pesma sa novog albuma Milice Pavlović?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezane vesti

Back to Top