Objavljena izjava Kim Kardashian za policiju nakon napada u Parizu

Starleti je ukraden vredan nakit..(foto: Instagram/kimkardashian)

Nakon što je Kim Kardshian opljačkana u hotelu u Parizu u oktobru, kada su je maskirani lopovi napali i čak prislonili pištolj na čelo, odnet je vredan nakit a starleta je detalje ovoh traumatičnog događaja ponovo ispričala policiji, te precizirala šta joj je tačno ukradeno i kolika je materijalna šteta.

Kim je rekla da pored toga što joj je ukraden 4 miliona dolara vredan Lorraine Schwartz verenički prsten, u kutiji je imala i kolekciju dijamantskih ogrlica i minđuša koje su nestale. Ogrlica na kojoj je ugravirano ime njenog sina Sainta, takođe od dijamanata, odneta je. Ona je u policiji izjavila: ” Moja Vuitton kutija sa nakitom nalazila se pored torbe i u jednom trenutku, napadač je rekao drugima nešto, vičući. U kutiji su bile 2 Cartier narukvice, obe sa dijamantima, Jacob ogrlica optočena zlatom i dijamantima, dijamantske minđuše Lauren Schwartz a ostale su bile Yaninine. Zatim 3 Jacob ogrlice, male narukvice, prstenje.”

Starleta je dodala da je ukradena još jedna ogrlica sa 6 malih dijamanata, zlatnožuti Rolex sat, 2 prstena od žutog zlata. “Mislim da su me opljačkali u vrednosti od 5 miliona dolara. Nisu uzeli keš. Uzeli su još i moj iPhone 6 kao i Blackberry. Onda su otišli, trčeći”, uzrujeno je ispričala Kim u zvaničnom izveštaju policije, do kog su došli svetski mediji.

Vredne narukvice su odnete.. (foto: Instagram/kimkardashian)

Kim je dala izjavu nakon što su 10 lica optužena za napad. U petak su definitivno proglašeni krivima i terete se za tešku pljačku, otmicu, a US weekly je objavio da su optuženi i za falsifikovanje dokumenata. Policija je otkrila i ko je glavni kriminalac koji stoji iza svega.

Povezane vesti

Back to Top