in

Oglasio se muž Tanje Savić nakon otmice dece: Morao sam da ih sklonim iz Srbije

Nije uznemiren zbog onoga što se priča


Borba Tanje Savić da povrati sinove iz Australije koje je njen muž Dušan poveo sa sobom još uvek traje.

Tabloid STAR je uspeo da stupi u kontakt sa Dušanom koji se nalazi u Gold Kostu sa decom ali on uopšte nije uznemiren zbog onoga što Tanja priča o njemu.

„Video sam da u srpskim medijima kruže svakakve priče ali samo to. Još uvek nema potrebe da dajem izjave i da se javno oglašavam,“ počeo je on.

„Zar treba da objašnjavam da sam decu odveo u Australiju da bih ih spasio od korone. I to što moja supruga nije htela da pođe sa nama, a mogla je,“ bio je kratak Dušan u izjavi.

On nije hteo da komentariše Tanjine reči kako joj je uzeo sve pare koje je uštedela i poneo sa sobom.

Foto: Instagram

S druge strane, pevačica je i dalje uznemirena i plaši se da decu više neće videti pa sada skuplja novac kako bi mogla da otputuje u Australiju i tamo potraži pravnu pomoć i zaštitu.

„Da nije bilo korone i cele situacije koja mi se desila sa novcem, davno bih bila u Australiji. Pravda je spora, ali videćemo da li je dostižna. Pričam sa mojima i jedino rešenje koje vidimo trenutno je da odem u Australiju i borim se za decu.“ navela je Tanja.

„Neće mi biti lako, videću od koga mogu da pozajmim pare jer to nije mala cifra, pa ću da vraćam od nastupa. Nadam se da će ih biti uskoro,“ rekla je Tanja.