Ognjen Vranješ hoće da hapsi Karleušu, boji se pop dive

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ koji se proslavio skandaloznim aferama u tabloidima danas se ponovo pojavio u Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog krivične prijave koju je podneo protiv Jelene Karleuše.

Vranješ tvrdi da se boji pop dive i da se ne oseća bezbedno zbog jednog njenog statusa na Facebooku, prenosi SVET.

Ispostavilo se da je Vranješ džaba proveo jutro kombinujući boje i spremajući odevnu kombinaciju budući da se JK nije pojavila i da je mala verovatnoća da će je videti uživo, što mu je očigledno velika želja.

Njegovi advokati dali su izjavu nakon ročišta. “Jelena se opet nije pojavila, očigledno izbegavanje i primanje poziva kao i privatne, krivične tužbe. Bili su njeni advokati. Nemamo ništa novo što možemo da vam kažemo,” rekli su oni a onda zapretili privođenjem.

“Sledeći korak je poziv preko policije, mi smo stavili predlog sudiji da se izda nalog za prinudno dovođenje. Sud misli da je preuranjeno i da će pokušati da uruče poziv preko policijske stanice”.

Vranješ se žalio i na činjenicu da “iz inostranstva dolazi u Beograd na ročište.” “Smatram da je ovo nepoštovanje mene. Ja sam iz Bosne, ali boravim u Biriselu. Prešao sam 1.500 kilometara da bih ispoštovao sud, i nema nikakve logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branioci su bili i na prvom ročištu, pa mi nije jasno kako to da se sada nije pojavila”, rekao je fudbaler.

Sudija je odlučio da se ročište održi i naredno je zakazao za 31. maj.

Povezane vesti

Back to Top