Prati nas

Ognjen Vranješ hoće da hapsi Karleušu, boji se pop dive

Bizarno

Ognjen Vranješ hoće da hapsi Karleušu, boji se pop dive

Fudbaler nervozan jer Karleuša nije primila sudske pozive

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ koji se proslavio skandaloznim aferama u tabloidima danas se ponovo pojavio u Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog krivične prijave koju je podneo protiv Jelene Karleuše.

Vranješ tvrdi da se boji pop dive i da se ne oseća bezbedno zbog jednog njenog statusa na Facebooku, prenosi SVET.

Ispostavilo se da je Vranješ džaba proveo jutro kombinujući boje i spremajući odevnu kombinaciju budući da se JK nije pojavila i da je mala verovatnoća da će je videti uživo, što mu je očigledno velika želja.

Njegovi advokati dali su izjavu nakon ročišta. “Jelena se opet nije pojavila, očigledno izbegavanje i primanje poziva kao i privatne, krivične tužbe. Bili su njeni advokati. Nemamo ništa novo što možemo da vam kažemo,” rekli su oni a onda zapretili privođenjem.

“Sledeći korak je poziv preko policije, mi smo stavili predlog sudiji da se izda nalog za prinudno dovođenje. Sud misli da je preuranjeno i da će pokušati da uruče poziv preko policijske stanice”.

Vranješ se žalio i na činjenicu da “iz inostranstva dolazi u Beograd na ročište.” “Smatram da je ovo nepoštovanje mene. Ja sam iz Bosne, ali boravim u Biriselu. Prešao sam 1.500 kilometara da bih ispoštovao sud, i nema nikakve logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branioci su bili i na prvom ročištu, pa mi nije jasno kako to da se sada nije pojavila”, rekao je fudbaler.

Sudija je odlučio da se ročište održi i naredno je zakazao za 31. maj.


2 komentara

2 Comments

 1. Name

  22. 04. 2019. at 18:58

  “Ispostavilo se da je Vranješ džaba proveo jutro kombinujući boje i spremajući odevnu kombinaciju budući da se JK nije pojavila i da je mala verovatnoća da će je videti uživo, što mu je očigledno velika želja.”

  Sta reci, koju posluku porati?! Treba vam staviti dozivotnu zabranu da sebe nazovete novinarima…

 2. lalala

  23. 04. 2019. at 09:40

  @ Name iz toga vidis da je tekst narucen..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top