Search
Close this search box.

Pevačica i njena majka izmislile udaju zbog medijske pažnje

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Majka i ćerka izmislile su priču o Jeleninom navodnom venčanju (foto: Screenshot)

Pre nekoliko dana u medijima se pojavila vest da se pevačica Jelena Vučković udala u tajnosti za svog dugogodišnjeg dečka, a da o tome nisu znali ni njeni roditelji.

Jelenina majka, pevačica Goca Božonovska, o udaji ćerke, navodno je saznala od novinara i bila je šokirana tom vešću. Međutim, upravo je Goca pre nekoliko dana u jednoj emisij otkrila da je cela priča sa udajom njene ćerke izmišljena. Ona je priznala da je sa Jelenom smislila ovu laž i to sve sa ciljem da mlada Zvezda Granda dobije medijski prostor.

„Meni je mnogo žao moje Jelene. Ona je pevačica, treba joj medijski prostor, a nema je nigde. Moj Mirko (Šijan, Gocin sin, koji se često pojavljuje u medijima, prim. aut.) se ne bavi javnim poslom, a ima ga svuda. Kažem ja njoj da mora nešto da uradi da bi mediji pisali o njoj. Ona kaže meni, „Reći cu da sam se udala“. I ja je podržim i kažem joj „Videćes, sutra će svi pisati o tebi“. Tako je i bilo“, ispričala je Božinovska, na šta je Jelena dodala: „Ja sam u stabilnoj vezi četiri godine. Biće i udaja, ima vremena“, rekla je mlada pevačica i tako potvrdila da još uvek nije stala na ludi kamen.

POSLEDNJE VESTI