Pevačicu napustio suprug zbog afere sa Ćazimom!

Sad je kasno da se kaje (foto: puls)
Sad je kasno da se kaje (foto: puls)

Suprug pevačice Sanje Maletić, Ljubiša, odselio se iz njihovog zajedničkog stana nakon što su u medijima osvanuli delovi njene prepiske sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem.

Sanja i njen suprug su se žestoko posvađali, nakon čega je on spakovao svoje stvari i napustio njihov dom, javlja Puls.

On nije mogao da oprosti pevačici to što je Osmaniju slala ljubavne poruke. Folkerka je na sve načine pokušala da mu objasni razlog njenog druženja sa albanskim biznismenom, međutim on nije želeo da sluša njena opravdanja.

“Između njih je izbila ozbiljna svađa. Sanja je plakala i ubeđivala ga da joj neko pakuje laži, ali on nije poverovao. Razočarao se u nju jer je smatrao da je dobar muž i da joj pored njega ništa ne fali. Uvek ju je podržavao u svemu i nikad joj se nije mešao u posao, ako mu ona pre toga ne dozvoli”, naveo je izvor blizak paru.

Sanja se nakon ovog dogođaja potpuno povukla u sebe i otkazala sva gostovanja i snimanja kako bi se usredsredila na rešavanje novonastale situacije.

“Sanja sada gleda da na bilo koji način povrati Ljubišu. Ona je juče isključila nalog na Facebook-u i ne veruje da će ga više otvarati. Ne izlazi iz kuće, neprekidno plače, a na telefon se javlja samo određenim osobama”, objasnio je izvor.

Povezane vesti