Prati nas

Bizarno

Pijani Rusi upali u sobu Aleksandri Prijović

Aleksandra Prijović samo dve noći spavala je u jednom hotelu u Budvi, pošto je preostalo vrijeme sa Filipom Živojinovićem boravila na porodičnoj jahti, ali je i to bilo dovoljno da doživi neviđeni stres.

Naime, kako se saznaje, Aleksandri su jutro poslije nastupa u jednoj lokalnoj diskoteci u apartman upala dva pijana Rusa, čiji je apartman bio tik do njenog i Filipovog!

Sve se dešavalo oko 10 sati ujutru kada su se momci vratili iz provoda, a po priči sagovornika bili su toliko pijani da su jedva stajali na nogama!

“Ono što znam jeste da je Aleksandra spavala kada su joj ušli u sobu, minut nakon što je Filip iz iste izašao kako bi poručio doručak. Počeli su da urlaju, Aleksandra je skočila i počela da vrišti. Odmah je uhvatila telefon i zvala recepciju jer nije znala gdje je Filip. Obezbeđenje je za minuta stiglo do njenog apartmana, ali su pijane ljude jedva izbacili napolje,” priča izvor za Telegraf.

“Jedva su izašli iz sobe! Aleksandra je bila toliko uznemirena da ni Filip, kada je dotrčao, nije mogao da je smiri. Ta vika i nepoznati ljudi u sobi su je probudili, bila je istraumirana, nije znala šta se dešava! Pritom, ništa ih nije razumjela jer su stranci. U jednom trenutku su hteli da zovu policiju, ali je ipak sve prošlo bez toga. Međutim, momci su odmah izbačeni iz hotela,” objašnjava izvor.

2 komentara

2 Comments

  1. Natasa

    22. 07. 2018. at 18:55

    JE SUIS PRIJA! DA PRESTANU RUZNE STVARI DA SE DESAVAJU PRIJI I KIM KARDASHIAN

  2. Anonymous

    23. 07. 2018. at 10:20

    Hahahahaha :D a u kom su to hotelu spavali kad svako moze da im udje u sobu?! Vrata se automatski zakljucavaju kad god neko izadje iz sobe, jedino ako filip nije ostavio otvoreno… ili ako su spavali u hotelu paucina

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top