Potpuni haos: Rada Manojlović kolima uletela u koprive

Pevačica Rada Manojlović danas je doživela peh pred snimanje emisije “Grand Specijal”. Naime, folkerka je kružila oko studija ne bi li pronašla slobodno parking mesto, ali pošto nije imala sreće, uletela je kolima pravo u koprive i nepokošenu travu.

Foto-reporteri koji su se zatekli na licu mesta, krenuli su za pevačicom kako bi je uslikali, ali i izbavili iz vozila.

Međutim, kada je Rada izlazila iz automobila, kopriva je ožarila po nogama, pa se u trenutku iznervirala.

„Samo mi je još ovo trebalo u žurbi! Maler sam bila, maler sam ostala“, prokomentarisala je iznervirana Manojlovićeva, koja ubrzo oraspoložila kada je ugledala novinarske ekipe.

S obzirom na to da se dugo nije pojavljivala u emisijama, Rada je iskoristila priliku da se zahvali foto-reporterima koji su joj pritekli u pomoć.

„Uvek sam imala dobru saradnju sa medijima, iako sam imala običaj da ih izbegavam kada mi nije bilo do fotografisanja ili razgovora. Međutim, danas su me oduševili. Foto-reporteri su se žrtvovali zbog mene i krenuli za mnom u koprive. Osećam se dužnom i obećavam da ću im na sledeće snimanje donetu tatinu domaću rakiju iz sela (smeh)“, rekla je pevačica, a potom se pohvalila da će joj ova letnja sezona biti radna.

„Kako stvari stoje, nadam se da ću se konačno družiti sa publikom nakon pauze. Muzika je moj život, nje živim i nju volim najviše. Teško je bilo bez posla u svakom smislu, ali radujem se boljim danima“, rekla je pevačica za Nova.rs.

Povezane vesti

Back to Top