Prati nas

Hot!

Povodom afere Sanje i Ćazima, oglasila se i Manda!

Kome su namenjene Mandine poruke? (foto: Kurir)

Kome su namenjene Mandine poruke? (foto: Kurir)

Facebook prepiska folk pevačice Sanje Maletić i albanskog biznismena Ćazima Osmanija, koja je “misteriozno” baš kao i svojevremeno njegova SMS prepiska sa Anom Nikolić završila u medijima, ne prestaje da puni stranice domaćih tabloida. U celu priču uključila se i Manda Popović, Ćazimova devojka.

“Ljube moja, jasno mi je da nezadovoljstvo sopstvenim životom kompenzuješ baveći se tuđim, što nije ništa novo, međutim, ne bi bilo loše da usporiš tempo, kako se ne bi “zagrcnula”. Bedan način na koji pokušavaš da šarmiraš nije upalio ni inteligentnijim od tebe. Precenila si svoje kapacitete i krenula pogubnim putem ništa kreativnijih prethodnica. Drži se kradene garderobe i javi ako stigne neki dobar komad. Manipulatorke i ostale pripadnice društvene margine i taloga, samo lagano, sve ćete doći na red”, napisala je Manda na Facebooku, da bi nedugo posle toga, pošto je u medijima njen status okarakterisan kao upućen Sanji, napisala da ipak nije tako.

“Cenjeni novinari, status koji sam pre nekoliko sati objavila na svom “Fejsbuk” profilu nema nikakve veze sa izvesnom Sanjom Maletić.Zamolila bih vas da moje ime ne stavljate u kontekst price koja je ispod svakog nivoa.Hvala na razumevanju.”

loading...
8 komentara

8 Comments

 1. borg

  25. 12. 2014. at 12:18

  ljube moja, ako ti svoju vezu moras da branis preko fb, pukla si totalno! a jos i ona stara “gde ima dima ima i vatre” plasira tebe u guska poziciju! nego, de ti jos jedan borilacki kurs pa kreni da ih mlatis okolo

 2. Mexicans

  25. 12. 2014. at 13:19

  Ma ovo dvoje ( Manda i Ćazim )uživaju da zaje*avaju ove sponzorušice, pa ih ovako navlače i onda se sprdaju u medijima. Bolesna ekipa i ljubav skroz…

 3. Koji sam ja meni kralj

  25. 12. 2014. at 19:41

  Ova Manda bas i izgleda ko da ce dbije

 4. Lungo mare

  25. 12. 2014. at 20:19

  Ma pusti,nemoj da mu prićaš to….misljim na Ćazim.
  Reko je da ga ženi u pić*u materinu ako ga baci muž na uljica.Pravo da ti rećem “zemljak” mnogo dobar ćovek a pljus toga ima živa para na đep.

 5. Elemental

  25. 12. 2014. at 20:46

  Daj Lungo ne se*i.
  Čovjek priča gramatički i naučio je i nije kao tvoj pekar na uljicu.

 6. aaa

  25. 12. 2014. at 20:58

  Varalo se i varati će se uvijek, ali famozni Ćazim ??? Kako, šta, tko??? Očito samo pare, nema drugog obrazloženja za to što je povalio pola ove jadne estrade

 7. I Am Sasha Fierce...

  26. 12. 2014. at 04:13

  Ja mislim da ova Manda bije sve s reda ahahah XD

 8. Lunatic

  28. 12. 2014. at 19:51

  hahahah i ja mislim da je ovo sve provokacija, ove nase guske pisu mu sms-ove a ova Manda samo dokazuje koliko su glupe i proste.Zasluzile su da ih pljujemo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

To Top