in

Prijateljstvo pred pucanjem?! Karleušin najbolji prijatelj ne podržava Karleušine poteze

Pevačica Jelena Karleuša imala je kroz svoju karijeru brojne svađe sa saradnicima. Čovek koji je više od deset godina njena desna ruka, prijatelj, menadžer, producent i PR, jeste Zoran Birtašević.

Birtaševićeve objave na Tviteru govore da je njihov odnos u poslednje vreme klimav te da je nezadovoljan Jeleninim potezima.

Polako puca, pa je objavio status usled napada fanova, koji ga na Tviteru opsedaju pitanjima kada će Jelenine nove pesme:

„Da ne objašnjavam koliko zatvorenih vrata za velike projekte i učešće… itd. I sa ove tačke, molite se da ne odem u prevremenu penziju, verujte mi.”

Na konstataciju jednog tviteraša kako nije lako biti PR nekome ko ima svoje mišljenje i ne libi se da ga javno iznese, Zoran je dodao:

„Nije stvar u mišljenju i libljenju. Nego što ume da zatvori sva vrata i onda nema koncerata, nema albuma, nema ničega… Ima mišljenja i slika na Insta…”

Fanovi su odmah odreagovali, interesovalo ih je da li je došlo do svađe, međutim Zoran se povukao i spustio loptu. Zamolio ih je za razumevanje i strpljenje koje i on sam ima kada je Jelena u pitanju, da će biti ponosni na nove projekte i istakao kako je on tu da doprinese, a ne da odmogne.

View this post on Instagram

Happy birthday to my best friend! Love you

A post shared by ZORAN BIRTAŠEVIĆ (@zoranbirtasevic) on

„Zoran je uvek slepo verovao Jeleni i ispunjavao sve njene prohteve. Koliko god joj je saradnika za nove muzičke numere pronašao, ona je na kraju od toga odustajala, nalazila mane, a on ostajao bez posla. Kada mu je prekipelo, napisao je na Tviteru status kojim je želeo da objasni fanovima da njemu nije bajno dok sedi i čeka da s Jelenom napravi neki dogovor jer mnogi ne žele da sarađuju s njom, što mu posao čini nemogućim. Međutim, ubrzo je shvatio da je preterao i da fanovi shvataju šta se dešava, te je odgovorima na opaske fanova da su u svađi odgovorio ublaženom varijantom kako on ima razumevanja i kako će sve biti ok” , za Srpski telegraf je izneo izvor i dodao:

„Zorana svakodnevno napadaju zbog toga što Jelena već godinama obećava nove pesme, nove spotove, projekte i koncerte, a od svega toga fanovi su dobili samo slike na Instagramu. Kako su Karleušini obožavaoci veoma transparentni i otvoreni, poput nje same, njeni hejteri su još gori i bacaju drvlje i kamenje po njenoj desnoj ruci, odnosno Birtaševiću.”

“Oni ga svakodnevno prozivaju da je nesposoban i da ne može da vodi njenu karijeru, da treba da ode sa tog mesta i pusti nekog sposobnijeg da radi taj posao. Čovek od toga živi, normalno da je besan. Jelena je primetila da Zoran puca po šavovima, pa ga je malo umirila i iskontrolisala ponašanje, ali koliko će to trajati, pitanje je.”