Problemi u braku bili vidljivi? Ovo je Karleuša rekla pre porodičnog nasilja

Iako je Jelena Karleuša u Novu godinu ušla u velikom stilu glamuroznim performansom na bini ispred Skupštine Srbije, trijumf je pao u senku porodične drame.

Šta se tačno desilo u njihovom domu ni Jelena ni Duško ne otkrivaju, ali njenim u izjavama na temu braka i supruga Duška Tošića samo nekoliko dana ranije, mogla se naslutiti doza sete i usamljenosti.

U prazničnom broju magazina Hello Jelena je u velikom intervjuu Jelena karleuša je priznala:

“Koliko god da sam u braku, on traje isključivo zato jer sam ga ja održala. Žena je stub i kičma svake porodice. Sve žene na Balkanu su borci te vrste, čini mi se.”

Mnogima koje je obožavaju i podržavaju bilo je čudno, ali i pomalo tužno što na pitanje da li postoji neko kome može da kaže sve, a da je on uvek razume i opravdava, ona nije ni pomenula supruga sa kojim je u braku skoro 15 godina. Odgovor je glasio:

“Moja tetka, Divnina rođena sestra, sada je neka vrsta njene zamene u mom životu. Zatim, tu su moji najbolji prijatelj Zoran, Divnina najbolja prijateljica Vesna i njen sin Stefan, prijateljica Jovana… Mala, ali odabrana ekipa,” navela je Jelena Karleuša.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.