Prati nas

Šokantno

Procurele nove fotke Amber Heard u modricama i sa pocepanom usnom

(foto: AP)

(foto: AP)

Nakon što je podnela zahtev za razvod Amber Heard šokirala je javnost kada je priznala da ju je Johnny Depp fizički napao. Kao dokaz priložila je jednu fotografiju, ali sada su procurele druge, starije fotke.

Naime, prema tvrdnjama glumice, psihičko i fizičko nasilje zvezde trajalo je već neko vreme, ali se u decembru prošle godine osećala najugroženije. Svađa je tada bila toliko ozbiljna da je u jednom trenutku pomislila da će umreti. Nakon napada pozvala je svoju drugaricu.

(foto: People)

(foto: People)

“Kada sam ušla u stan našla sam je u modricama, sa posečenom usnom i nateklim okom. Nedostajao joj je jedan pramen sa kose. Sve mi je ostalo urezano u sećanje najviše jer mi je tada priznala da se boji za svoj život jer ju je tog dana gušio jastukom”, rekla je Amberina drugarica, koja je dodala i da je njihova veza oduvek bila toksična ali glumica nikada nije imala snage da raskine: “Kada vas Johnny Depp želi, ne možete da ga odbijete”.

Popularni glumac se još uvek nije oglasio ovim povodom, ali su zato na njegovu stranu stale bivše žene i ćerka. Čak je i reditelj Terry Gilliam na svom Twitteru napisao: “Kao i mnogi drugi prijatelji Johnnya Deppa, otkrivam da je Amber bolja glumica nego što sam mislio”.

Nakon što je podnela zahtev za razvod braka, Amber je tražila i zabranu prilaska slavnoj zvezdi. Johnny ne sme da joj priđe bliže od 100 metra. Uz to glumica je dobila pravo da živi u porodičnoj kući. Tom prilikom je tražila od Deppa 50.000 dolara mesečne alimentacije, koji će biti u obavezi da plati i sve njene troškove oko razvoda. Alimentacija je određena tako da glumica bude u mogućnosti da izmiri svoje osnovne potrebe, plati mesečnu kiriju, i ima izdvojeno oko 10.000 dolara za poklone i putovanja.

Nakon završetka braka, par će biti primoran da ravnomerno podeli svu imovinu stečenu tokom braka. Procenjuje se da je Johnny 2015. godine zaradio 30 miliona, dok je glumica svojim ulogama zaradila 259.876 dolara.

loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
3 komentara

3 Comments

 1. lola

  01. 06. 2016. at 20:27

  Hhahha pa ljudi ovo je smesno zaista.
  Amber ovo je veoma razocaravajuce odigrano,sprska starleta bi ovo 100x puta bolje odradila i odglumila

 2. Bela

  01. 06. 2016. at 23:04

  Daj ba kakva alimentacija,kakvi su ovo zakoni, sta je ovo, cuj alimentaciju, da plati kiriju a ima milione i cuj ostatak na kupovinu poklona i putovanja, pa ovo je toliko iritantno i odvratno da nemam rijeci. Zene koje su istinaki zlostavljane i maltretirane, koje imaju djecu ne mogu da naplate obicnu alimentaciju i onda se ovakvi pojave. E pa svasta ima na ovoj manitoj planeti. Ja jos sebi ne mogu da dodjem od ove “alimentacije”.

 3. Djina

  01. 06. 2016. at 23:13

  Ne bih ulazila u to da li je maltretirana i slicno, ako jeste njemu na dusu ako nije njoj, ali zeno imas li ti dostojanstva imali, bez obzira na sve, traziti alimentaciju za sebe zarad kirije neke imaginarne i nekih putovanja i poklana, pa je li ovo normalnl uopste? Evo sve i podjela imovine i zabrana prilaska ali ovo je strah.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top