in

Rada Manojlović besna na Harisa: Ostavio je usred pandemije


Pevačica pobesnela na dečka

Rada Manojlović besna je napustila Beograd i otišla u svoje rodno selo Četereže, a sve zbog Harisa.

Iako joj je plan bio da Haris Berković i ona ostanu u Beogradu i dane karantina provedu zajedno, njen dragi je preko noći promenio odluku i saopštio joj da putuje u Bosnu jer je shvatio da će sve granice zatovoriti, pa je iskoristio poslednju priliku da ode kod svojih.

Radu je to toliko naljutilo i povredilo da mu je poručila da je s njom završio za sva vremena.

„Rada i Haris su zajedno odlučili da dane u izolaciji provedu u njenom stanu u Beogradu. Međutim, nakon nekoliko dana, Haris je saopštio Radi da je razgovarao sa svojom porodicom i da su oni insistirali da on dođe kući u Bosnu. Žele da im sin bude na oku da bi bili mirniji i sigurni da poštuje karantin, te da je bezbedan od virusa,“ objašnjava izvor magazina STAR i dodaje:

„Ne bi se Rada bunila, razume ona brigu, pa i njen tata brine! Ali Haris nijednog momenta nije pomislio da Rada ne sme da mrdne jer brine o ocu koji je bolestan, a vlada virus korona, pa pevačica ni za živu glavu ne misli da mrda od njega. E to je baš zabolelo, nije mogla da veruje jer on s njom ide redovno u Četereže.“

Vikala je na sav glas: Spakuj sve stvari i ne vraćaj se!

„Pitala ga je da li zaista ide u Bosnu i nju ostavlja samu, a on joj je mrtav hladan rekao da ide. Rada je od muke iste sekunde poplavela! Počela je da viče na njega i da sa stola baca sve što joj je bilo pri ruci. Nadala da će odustati kad vidi kako je besna, ali Haris je ostao pri svome,“ priča za STAR Radina drugarica i dodaje:

„E to je bila kap koja je prelila čašu! Rekla mu je da spakuje sve stvari i da zaboravi na nju! Naglasila mu je da je kraj ako ode bez nje, ali on nije mario za te njene pretnje. Vikala je na sav glas: ‘Spakuj sve stvari i ne vraćaj se! Kako možeš tako, dogovorili smo se da budemo izolovani u stanu ti i ja, zbog tog dogovora sam rođenoj sestri rekla da ne dolazi kod mene, da sedi u selu, jer ću ja biti sa tobom. Kako možeš tako, još mi kažeš da idem i ja u Četereže da ne budem sama, kako te nije sramota. Nemoj da me zoveš uopšte! Idi, sa tvojima budi, svima se povinuj, na mene nemoj da misliš!’ Ma baš se razočarala,“ prepričava nam pevačicina drugarica.