in

Rada Manojlović besni na Harisa Berkovića: Prestani da lajkuješ slike pevačicama

Radi pre svega smeta što je on u Bosni


Da li su Rada Manojlović i Haris Berković zajedno, niko ne zna, ali malo-malo, pa se pojavi neka informacija o njihovom odnosu.

Radi pre svega smeta što je on u Bosni, a ona u Srbiji i već nekoliko nedelja su razdvojeni, ali ni to nije sve!

Radmila je, kako prenose njene prijateljice, primetila da Haris ponekad lajkuje slike koleginica pa joj je pao mrak na oči!

„Radu malo drmaju i hormoni, pa je nervozna u poslednje vreme, a Haris… Šta će, prvi se našao na udaru! Baš je osula paljbu po njemu,“ tvrde one i opisuju:

„Siktala je na telefon da se orilo Četereže: Prestani da lajkuješ slike pevačica! Kakav je to način, na šta ja tebi ličim?! Lajkuješ Milici Pavlović, pa Milici Todorović…“

Foto: Instagram

„Baš je bila ljuta, pa je Haris jedva uspeo da je ubedi da to nije njegov lični nalog, već da neko lajkuje od admina koji vodi jednu od njegovih fan stranica. Baš mu isprva i nije bilo pravo jer nije bio kriv, ali Rada tako nervozna samo je videla po Instagramu kako izlazi Haris, Haris, Haris… I zato je i digla frku, a bez potrebe!“ nastavljaju izvori Scandala.

„Kao da on sve redom lajkuje, a zapravo se radilo o stranicama njegovih grupa i fanova. Jeste on lajkovao slike par devojaka s kojima se družio u detinjstvu i o tome je obavestio Radmilu, ali pevačice nije! Kažem vam, jedva joj je objasnio i ona se tek tada smirila, a i shvatila je da nema razloga da se buni! Pa sve i da lajkuje neke slike, sve su to njihove koleginice,“ završava izvor.