in

Rada Manojlović će biti besna zbog Harisa Berkovića i Rialde

Rada Manojlović i ne sanja da su izvesni bosanski estradni menadžeri hteli da spoje Riladu i Harisa Berkovića verujući da bi njih dvoje bili savršen tandem za duet.

Oboje pevaju savršeno, ona je lepa i zgodna, Haris važi za frajera, i kako smo saznali, Rialdi su to pomenuti menadžeri predložili i ona nije imala ništa protiv, baš se bila zagrejala za tu poslovnu akciju!

Međutim, jedan od menadžera setio se da bi Rada na to burno reagovala i kako bi izbegao nepotrebne svađe, ubedio je kolege da se to Harisu i ne pominje kako dečko ni kriv, ni dužan ne bi imao problema sa devojkom.

View this post on Instagram

A post shared by Rialda (@queenrialda)

Inače je u pitanju menadžer koji je dobar sa Radom i prosto nije želeo da kvari dobar odnos i saradnju sa njom, tako da je tada ta priča pala u vodu.

Međutim, sada je Rialda u rijalitiju i i te kako se priča o njoj i po Bosni, i po Srbiji, po regionu uopšte, tako da će menadžeri iz Bosne ipak predložiti Harisu da ga angažuju da sa Rialdom uradi duet i da naprave bum kada se pojave zajedno, a ostaje da vidimo da li će on pristati, ali i kako će Rada na sve to reagovati i da li će se protiviti!